Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

U EMISIJI DR OZA: Kori Feldman imenovao jednog od svojih zlostavljača

Foto: Screenshot

Glumac koji se proslavio ulogom u kultnom dječjem filmu ,,Goonies”, Kori Feldman, još je prije više godina progovorio o zlostavljanju koje se događalo u to vrijeme. Davno je prokazao Holivud kao leglo zlostavljača, koje je okrivio i za psihičke probleme pokojnog prijatelja glumca Korija Heima.
U četvrtak je prvi put javno u emisiji dr Oza imenovao svog zlostavljača – takođe glumca Džona Grisoma. Međutim, njega je naveo samo kao jednog od brojnih nasilnika. Nakon toga je cijeli slučaj prijavio policiji.

– To je on, to je taj čovjek – rekao je Feldman kad je Mehmet Oz pokazao Grisomovu sliku na mobilnom telefonu i dodao:
– Ron me je silovao i uveo u svijet droge iz kojeg sam se jedva izvukao. Najgore u svemu je što ga je unajmio moj otac da mi pomaže.

Feldman je rekao da mu je glumac davao kokain i krek.

Feldman je godinama upozoravao na pedofilski krug u srcu filmske industrije. Rekao je da je htio da imenuje Grisoma još u svojim memoarima 2013, ali advokati su mu savjetovali da to ne čini. Zato ga je u knjizi nazvao Ron Krimson.
– Morali smo promijeniti imena. Advokati su me na to natjerali… Dali su mi popis sa tri ili četiri imena, a ja sam odabrao ono koje mi se činilo najsličnije stvarnom imenu.

Feldman je već prozvao glumačkog menadžera i osuđenog seksualnog zlostavljača Martija Vajsa, a dodao je da bi bio srećan kad bi mogao javno reći i preostala četiri imena, piše Huffington Post.
Pozvao je Grisoma da se preda policiji:

– Sad je tvoje vrijeme. Budi muškarac prvi put u životu i priznaj što si učinio. Siguran sam da će tako osude biti blaže. Ako to ne učiniš, doći ćemo po tebe.

Džon Grisom iza sebe ima dvije uloge prema stranici IMDb – ,,License to Drive” i ,,Dream a Little Dream” s kraja osamdesetih.


Izvor: Jutarnji.hr