Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ISPOVIJEST BRATA KEVINA SPEJSIJA: ,,Kraj takvih poremećenih roditelja, nismo ni imali priliku razviti se u normalne ljude”

Foto: Facebook/ Randall Fowler

Nakon što je glumac Entoni Rep rekao kako ga je Kevin Spejsi seksualno zlostavljao kad mu je bilo samo 14 godina, oglasio se i stariji brat proslavljenog oskarovca.

Rendal Fauler (62) rekao je da su Kevin i on imali ,,horor djetinjstvo kakvo normalan čovjek ne bi nikome poželio”, a za sve je, tvrdi, kriv pokojni otac Tomas Džefri Fauler, koji ga je silovao u nježnoj dječačkoj dobi, prenosi The Mirror.

– Tata je bio seksualni zlostavljač, oličenje zla. Bio je član američke nacističke stranke. Čak je nosio brkove po uzoru na Adolfa Hitlera… Majka je sve znala, ali nije preduzela ništa da ga spriječi, nije nam pomogla… Prvi i jedini put reagovala je tek 1964, kad se posumnjalo da joj suprug zlostavlja i rođaku tinejdžerku… Upravo zbog oca monstruma odlučio sam da nikada neću imati djece. Jednostavno nisam htio da, ne daj Bože, naslijede taj njegov ,,gnusan gen seksualnog predatora” – rekao je Rendal, koji za život zarađuje kao vozač limuzine i imitator rock zvijezde Roda Stjuarta.

Dodao je da ga je otac prvi put zlostavljao kad mu je bilo samo 12 godina. Sestra Džuli pobjegla je od kuće kad joj je bilo 18, a Kevin, danas holivudska zvijezda, zbog svega što se događalo u porodici, potpuno se izolovao od vanjskog svijeta.

– On je danas prazna ljuštura. Budimo iskreni, kraj takvih poremećenih roditelja, nismo ni imali prilike da se razvijemo u normalne, odrasle ljude – izjavio je Fauler.

Najviše se bojao za Kevina.

– Bili smo vrlo bliski jer nismo imali prijatelje, nismo imali nikoga od povjerenja kome bismo se mogli izjadati… Zato sam svojevremeno i zaprijetio ocu da ću ga, takne li ikada mojeg mlađeg brata, razotkriti i uništiti – rekao je Rendal.

Izvor: jutarnji.hr