ART PREPORUKA

NAKON 30 GODINA: Dino Merlin 5. avgusta u Ulcinju


Dino Merlin, muzičar koji uživa kultni status i čije je muzičko stvaralaštvo dio kulturne istorije ovih prostora, ovog ljeta, nakon 30 godina dolazi u Ulcinj. Svjetska turneja ,,Hotel Nacional” koja je započeta po izlasku istoimenog albuma 2014. godine, do sada je organizovana u blizu 70 gradova i ugostila više od pola miliona posjetilaca, a ovog ljeta, 5. avgusta, na Velikoj plaži-Pearl Beachu, gdje se očekuje više od 20.000 posjetilaca, obećava nezaboravno muzičko veče.

– Uzbuđen sam i srećan što ću napokon održati koncert u Ulcinju i to na predivnoj Velikoj plaži-Pearl Beachu. Biće to prvi koncert turneje ,,Hotel Nacional” na plaži. Obećavam vam nezaboravni muzičko-scenski doživljaj i donosim onaj najbolji dio sebe, a to su moje pjesme – kazao je Dino Merlin.

Više od trideset godina karijere, jedanaest autorskih albuma, rasprodani stadioni i dvorane, rekordni tiraži, sve su to podaci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme. Karijeru Dina Merlina obilježile su pjesme uz koje su stasavale generacije, ali i koje su pečat proteklog vremena i slika svih naših radosti, ljubavi, strahova i tuga. Budite i vi dio fantastične atmosfere i spektakularnog show-a ,,Hotel Nacional” koji Dino priprema 5.8.2017. u Ulcinju, poručuju organizatori. Neka najveća crnogorska plaža bude ispunjena smijehom i pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin do sada nastupao.

Prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina u Ulcinju počinje u srijedu 5. jula. Ulaznice se mogu kupiti preko mreže Gigstix na trafikama ,,Tabacco S press”-a kao i na svim prodajnim mjestima Eventima ( www.eventim.rs ). Osim navedenih lokacija, karte možete kupiti i na sljedećim lokacijama;

– Delta City ,Podgorica / prodajni pult/
– Hercegovačka ulica – Podgorica /prodajni pult/
– Šetalište ispred Robne kuće / Bar, prodajni pult /
– Šetalište u Baru, ispred lokala ,,Planet” /prodajni pult/
– Rožaje, restoran Kulla
– Ulcinj, Pearl Beach Velika plaža
Dodatne informacije, navode organizatori, o novim prodajnim mjestima biće uskoro dostupne.

Cijene ulaznica su, u pretprodaji, 15,00 eura.

U prodaji će biti i ulaznice za VIP mjesta, po istoj cijeni ali uz obaveznu rezervaciju, na broj telefona +382 69 793 – 893.

I, to nije sve. Petog avgusta dnevni program počinje već u 11 sati, uz svjetske dj-eve – Vivo iz Izraela i dj Mon, koji nam dolazi iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, već od 20 sati, dvočasovni koncert održaće Dženan Lončarević, kao uvertira pred Merlinov nastup koji je zakazan za 22 sata.