Porto Novi
SPORT

LAZAREVIĆ: Kajem se, izvinjavam se golmanu, Rusima, reprezentaciji i Crnoj Gori

lazarevicPodgoričanin Luka Lazarević (25), koji je na fudbalskoj utakmici između Crne Gore i Rusije, u Podgorici, bacio baklju i povrijedio golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva, sinoć je tokom davanja izjave u policiji kazao da mu je iskreno žao zbog svega što se desilo i da se kaje, piše Cdm.me.

– Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje – navodi se u policijskoj izjavi koju je dao Lazarević u prisustvu svog advokata Pavla Radonjića

On je policijskom inspektoru Dragu Bulatoviću rekao da je u petak sa drugovima L.D, V.J, P.P, J.H. I Lj.D. došao oko 20 časova na gradski stadion u Podgorici, gdje se sa počekom u 20.45 časova odigravala fudbalska utakmica između reprezentacija Crne Gore i Rusije.

– Da sam mogao u tom trenutku da se spustim od obezbjeđenja sigurno bih bio prvi koji bi mu pomogao i pružio pomoć. Iskreno žalim i kajem se što se sve ovako desilo. Prvenstveno se izvinjavam povrijeđenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i cijeloj državi, jer tek sada postajem svjestan posljedica koje sam izazvao bacanjem baklje – istakao je on.

Lazarević je napomenuo da je prije dolaska na stadion sa društvom bio u lokalu ,,Rio” gdje je pio pivo.

– Nakon ovog događaja došao sam kući i ocu Željku ispričao šta sam uradio i tražio savjet, te sam dan kasnije sa njim došao u Centar bezbjednosti Podgorica da dam izjavu – zaključio je u izjavi Lazarević.