Porto Novi
ART SLAJDER

JELENA TOMAŠEVIĆ PRED NASTUP U ,,SPLENDIDU”: Hari i ja pripremamo iznenađenje gostima

Jelena u Splendidu

Pop pjevačica Jelena Tomašević, prepoznatljiva po specifičnom jakom vokalu, doputovala je jutros u hotel ,,Splendid”  gdje će  nastupiti večeras za doček Nove godine. Jelena će, kako je rekla za naš portal, osim njenih najvećih hitova poput: ,,Ime moje”, ,,Oro”, ,,Vertigo”, ,,Da mi je da mi se vrati”, ,,Život u koferima”, pjevati i domaći i strani pop rok. Najavljuje i zajednički nastup sa Harijem Varešanovićem.

-Sad sam stigla u ,,Splendid”. Putovala sam prelijepo i osjećam se fantastično. U ,,Spledidu” je fantastično  kao i uvijek. Nedavno sam pjevala ovdje na Kongresu pedijatara, ali ovo je prva moja Nova godina i prvi nastup tim povodom ovdje. Tako da sam uzbuđena pred nastup-kaže Jelena za MNE magazin.

Pjevačica najavljuje i iznenađenje za posjetioce hotela.

– Hari i ja ćemo otpjevati našu duetsku pjesmu ,,Nema ljubavi”. Imaćemo i jedan dio zajedničkog nastupa, ali ne bih da otkrivam detalje. Neka to bude iznenađenje za goste-rekla je Jelena.

Sa njom je u Crnu Goru došao i suprug, glumac Ivan Bosiljčić, a kćerka Nina je ostala kod Jeleninih roditelja.

Na pitanje kako podnosi razdvojenost od supruga kad snima u Rusiji, Jelena kaže:

– Ivan je odlazio početkom godine u Rusiju, tamo snimao seriju, ali najduže što je bio odsutan u kontinuitetu je desetak dana, tako da Nina i ja nismo toliko osjetile njegovo odsustvo. I kad ode, on se iskombinuje da dođe nakon dva dana, pa se opet vrati na snimanje, pa nemamo osjećaj da je negdje daleko. Srećna sam zbog njegovog uspjeha i zbog toga što mu se otvaraju novi putevi. To je za svakog umjetnika najbitnije.

Naša sagovornica kaže da kvalitetom, a ne kvantitetom opstaje na sceni, te je to ujedno i njen odgovor na pitanje da li za sljedeću godinu priprema novi album.

-Kada se priprema album potrebno je prođe nekoliko godina, jer kao što kaže naš narod ,,što je brzo to je i kuso”. Trudim se da kvalitetom opstajem na sceni, a ne kvantitetom-kaže Jelena.

Otkrila nam je i novogodišnju želju.

-Nije fraza, jer pogotovo otkako sam dobila dijete, smatram da je zdravlje najbitnije.Važno mi je da moja porodica i moji najmiliji  budu zdravi. Želim svima uspjeh i sreću na svim poljima.

V.T.