Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

POČELI RADOVI U KCCG: Izbjegavati dolazak automobilima, koristiti javni prevoz

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Počeli su radovi  na uređenju kruga Kliničkog centra Crne Gore (KCCG). Iz te zdravstvene institucije apeluju na sve one koji će dolaziti u KCCG dok traju radovi, što se odnosi i na zaposlene, da ne koriste lična vozila već sredstva javnog prevoza.

– Od ponedjeljka, 21. oktobra, započeli su radovi na uređenju kruga KCCG, zbog čega je izmijenjen režim saobraćaja, kao i ograničeno kretanje vozila na pojedinim dionicama unutar kruga. Završetak radova planiran je do polovine decembra ove godine – saopšteno je iz KCCG.

Za nesmetano izvođenje radova, kako kažu, veoma je važno da se svi prilagode novonastaloj situaciji i na najmanju moguću mjeru da se svede upotreba privatnih vozila za dolazak u KCCG.

– Molimo za saradnju sve crnogorske građane, koji će iz bilo kog razloga dolaziti u KCCG dok traju radovi, što se odnosi i na naše zaposlene, da ne koriste lična vozila već sredstva javnog prevoza – navodi se u saopštenju KCCG.

Projekat se realizuje na osnovu Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji između Glavnog grada Podgorica i KCCG.

Radovi će se izvoditi fazno po dionicama, a uređenje navedenog prostora izvodiće gradska preduzeća i Zaštita prostora Crne Gore d.o.o.

Mn.M.