Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Hermès parfemi zvanično stigli u Crnu Goru

 

Jedan od najluksuznijih svjetskih brendova, Hermès, zvanično je stigao i u Crnu Goru! Ovaj prestižni brend, sinonim za eleganciju, vrhunski kvalitet i jedinstven stil, dodijelio je Bar-Kod parfimeriji u Budvi (Mediteranska ulica) i Beauty & The City parfimeriji u Podgorici (BIG Fashion Shopping Mall) ekskluzivno pravo na prodaju Hermès parfema. Uskoro se očekuje da još neke od radnji iz našeg lanca dobiju ovu privilegiju. 

Lansiranje Hermès parfema na crnogorskom tržištu označava novi nivo u ponudi luksuznih proizvoda i pruža ljubiteljima sofisticiranih mirisa priliku da uživaju u nečemu potpuno posebnom. Svaki parfem iz Hermès kolekcije predstavlja jedinstvenu umjetničku kreaciju, prožetu bogatom tradicijom i pažljivim izborom najfinijih sastojaka. Bilo da je riječ o kultnim mirisima, poput Terre d'Hermes ili najnovijoj, nježnoj i zavodljivoj kreaciji za žene – parfemu Barénia, svaki od ovih mirisa donosi dašak luksuza i prefinjenosti.

Bar-Kod parfimerije i Beauty & The City nisu slučajno izabrane kao ekskluzivni partneri za lansiranje Hermès parfema. Naše parfimerije već godinama postavljaju standarde za luksuz u Crnoj Gori, a posvećenost kvalitetu i vrhunskoj usluzi čini ih savršenim mjestima za predstavljanje brendova kao što je Hermès. 

Dolazak ovog brenda je još jedna potvrda našeg napora da konstantno unapređujemo i obogaćujemo ponudu, kako bismo kupcima pružili jedinstveno iskustvo kupovine. 

Pozivamo sve ljubitelje vrhunskih mirisa da nas posjete i otkriju svijet Hermèsa – brenda koji ne poznaje kompromise kada su u pitanju kvalitet, kreativnost i luksuz. 

I da ne zaboravimo: kupovinom u Bar-Kod parfimerijama i parfimeriji Beauty & The City možete biti sigurni da kupujete isključivo originalne proizvode! Zato kupujte originalno i na autorizovanim prodajnim mjestima!

PR