Porto Novi
NAŠE PRIČE PREPORUKA

IZUZETAN USPJEH SAVEZA FRIZERA CG: Među najboljih deset u Parizu

Crna Gora imala je svoje predstavnike na Svjetskom prvenstvu frizera – OMC Hairworld, koje se održava u Parizu svake godine i odatle se vraćaju sa izvanrednim uspjehom.

– Ovaj događaj je jako značajan za sve učesnike, kako frizere koji se takmiče, tako i za sve članove delegacije. Naši takmičari su postigli značajan uspjeh na ovom događaju, bili su među deset najboljih na svijetu. Koliko je događaj značajan, govori i to da je bila prisutna i ministarka obrazovanja Francuske – kaže za MNE magazin frizer Zoran Vukčević.

U delegaciji u ime Saveza frizera i frizerskih klubova Crne Gore, pored Vukčevića kao predsjednika, bili su Viktor Vukadinović kao delegat muških frizera, Jelena Vukčević kao delegat ženskih frizera, Dragan Marović, žiror za muške frizure, Isidora Radić, žiror za ženske frizure, Rajko Obrenović i Danka Leković, treneri muške i ženske ekipe frizera, te Ivana Petrović kao menadžer ekipe. Kao takmičari su išli: Marija Đurović, Viktorija Vukadinović, Mihail Vukadinović, Vasilije Meović i Petar Stojanović.

This slideshow requires JavaScript.

Vukčević za MNE magazin ističe da ,,ovakvi nastupi znače puno mladim frizerima za usavršavanje u struci”

– U prilici su da vide i nauče nove tehnike i dobiju inspiraciju za dalje unapređivanje vještina, kao i da upoznaju druge frizere i podijele iskustva – rekao je Vukčević.

B.R.

Foto: Privatna arhiva