Porto Novi
MODA PREPORUKA

RISAN: ,,Noć mode u Grabovcu” 28. septembra

Šesto izdanje manifestacije ,,Noć mode u Grabovcu” biće održano 28.septembra, sa početkom u 19:00h, u dvorištu Doma starih Grabovac u Risnu.

Manifestacija se organizuje na inicijativu Nataše Milosavljević – Šćepanović, bivše Miss Crne Gore i vlasnice agencije AR Scouting, ona je za MNE magazin otkrila koji dizajneri će učestvovati na ovom modnom događaju.

– Već je šesto izdanje ,,Noći mode u Grabovcu”, a imamo osjećaj kao da je skoro bilo kada smo po prvi put počeli sa ovim događajem u cilju da im ispunimo želju, a samim tim uljepšamo boravak. Ove godine pored dizajnerke Nade Koljenšić, Maje Pavićević, Natalie Urbanove i Marine Banović koje su ponovo izdvojile svoje vrijeme i odazvale se pozivu, na pisti ćemo imati priliku da vidimo devet korisnica i osam korisnika u ulozi modela – kazala je ona.

Kako je dodala, Farmasi je od početka prijatelj ovog događaja, tako da će i ove godine biti zaduženi za uljepšavanje korisnica.

Jelena Božović će svojom divnom poezijom uveličati i uljepšati noć, a za muzički dio zadužena je Milena Vučić

Nataša kaže da je cilj događaja kao i do sada, prije svega da uljepšaju boravak korisnicima jer su i oni u svojim životima nekome uljepšavali dane i ostavili dubok trag u našem društvu.

– Čovjek sve može biti samo ne zaboravljen. Poruka koju šaljemo ovim događajem je da treba uživati u svakom lijepom trenutku, jer svaki novi dan je prilika za neki novi lijepi trenutak – zaključila je.

Mn.M.