Porto Novi
BILI SMO SLAJDER

PODGORIČKO KULTURNO LJETO: Veče emocija na koncertu ,,Nevernih beba”

Sinoć je, u okviru manifestacije ,,Podgoričko kulturno ljeto”, grupa ,,Neverne bebe” nakon sedam godina  održala koncert na Trgu nezavisnosti u glavnom gradu Crne Gore.

Da su iz Sekretarijata za kulturu Glavnog grada napravili  pravi izbor organizujući koncert kultne grupe, bilo je to jasno već nakon prve izvedene pjesme ,,Zima”.

Gromoglasnim aplauzom pozdravljeni su članovi benda nakon svake otpjevane numere, a oni su kao i uvijek uzvratili emotivnim i energičnim nastupom.

Uslijedili su brojni hitovi, a kada su se začuli taktovi čuvene ,,Tužne pesme”, frontmen grupe Milan Đurđević zamolio je publiku da svi upale telefone i da pjevaju zajedno za one koji više nisu sa nama.

Nakon skoro dva sata Đurđević je poručio publici ,,šampioni ove večeri ste vi”, a onda je uslijedio bis i odluka da se svira i pjeva koliko budu željeli svi oni koji su tražili još poneku pjesmu.

This slideshow requires JavaScript.

Ispunjena je i posebna želja, numeru ,,Sve naše godine” grupa ,,Neverne bebe” nije svirala uživo od 2011., ali pitao je Đurđević ,,da probamo?” i uspjeli su da izmame i suze onih kojima ta pjesma posebno znači.

Brojna publika dokazala je da će se u Podgorici uvijek voljeti rock'n'roll.

Na kraju, jasna poruka ,,Nevernih beba” kroz stihove velikog hita…

,,Uzmi boje
i nije važno da l’ su moje ili tvoje
pa pokaži da l’ negde sunce opet rađa
za nas dvoje…”

This slideshow requires JavaScript.

N.P.

Foto: B. Šekularac