Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Peti rođendan Portonovog – destinacija koja ne prestaje da oduševljava

U avgustu Portonovi slavi pet godina od kada je počeo sa radom i sve do sada postignuto učinilo je Herceg Novi i ovaj dio crnogorskog primorja prestižnom turističkom destinacijom sa brojnim luksuznim sadržajima i događajima koji iz godine u godinu kontinuirano privlače sve veći broj posjeta.
Prvi One&Only rizort u Evropi sa jedinstvenim Chenot Espace wellness centrom, premium smještajne jedinice, pješčane plaže, restorani sa ponudom raznih svjetskih kuhinja, marina svjetske klase, retail područje sa multi-brend buticima… Sve ovo i još mnogo toga se može naći u Portonovom, koji obećava najbolji kvalitet mediteranskog života.

Više od rizorta
Portonovi je adresa koja odiše mirom i spokojem, koja vam pruža priliku da živite život na način na koji želite, jer je i sam rizort zamišljen kao savršeni spoj tradicionalnog i modernog – ovdje se prirodno integrišu moderni način života i kulturno nasljeđe zemlje.
Lokalni ponos
Portonovi živi zajedno sa lokalnom zajednicom, a svaki aspekat Portonovog odaje počast crnogorskom nasljeđu, čuvajući ga kroz arhitekturu, sadržaje i brojne događaje.
Raj za nautičare i polazna tačka za istraživanje
Smještena na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, prelijepa Portonovi marina nudi vrhunske pogodnosti i servise za sve vlasnike jahti i ljubitelje luksuza, a sam rizort je na idealnoj lokaciji da doživite sve čari ovog područja.
Destinacija za sva čula
Ljubitelji dobre hrane uvijek traže priliku da se vrate u Portonovi. Od mediteranske do azijske fusion i modernizovane istočnjačke kuhinje, morskih plodova ili specijaliteta od mesa, restorani i barovi u Portonovom pružaju pravi festival ukusa koji se ne zaboravlja.
Najbolje šoping iskustvo
Portonovi je adresa za najbolji šoping zahvaljujući raznovrsnoj modnoj ponudi brendova. U naselju se nalazi nekoliko multi-brend radnji, koje nude jedinstvene asortimane raznovrsnih brendova za žene i muškarce.
Aktivan život


Plivanje, trčanje ili joga kraj obale, obilazak okolnih primorskih gradića brodom, hajking u planinama iznad zaliva, muzički i kulturni festivali… U Portonovom je sve nadohvat ruke.

Dom i kompletan stil života
Ovo je adresa koja odiše mirom i spokojem, koja stanarima pruža priliku da žive život na način na koji žele, jer je i sam rizort zamišljen kao savršeni spoj tradicionalnog i modernog – ovdje se prirodno integrišu moderni način života i kulturno nasljeđe zemlje.

Za više informacija o rizortu i aktuelnostima, možete pratiti web stranicu Portonovog i njihove društvene mreže.

 

PR