Porto Novi
PREPORUKA SPORT

MEČ HUMANITARNOG KARAKTERA: Budućnost u četvrtak igra za Feđu

Foto: FK.Buducnost

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, između Budućnosti i CSKA 1948, koja se igra u četvrtak u Podgorici, biće humanitarnog karaktera, saopšteno je iz FK Budućnost.

Kompletan novac od ulaznica biće uplaćen na račun za liječenje dječaka Feđe Alkovića.

– Sigurni smo da ste čuli za hrabrog dječaka Feđu Alkovića za koga se Crna Gora molila i borila, Podgorica živjela, a Budućnost igrala… I sigurni smo da znate za njegovu istoriju bolesti, koja je toliko zloćudna da se uvijek vrati. Ali Feđa je lav! Sada nas taj naš mali drugar ponovo treba, možda i više nego ikada prije, kako bi se liječenje nakon Turske nastavilo u Španiji. Kako liječenje u Barseloni iziskuje velika finansijska sredstva, FK Budućnost AD Podgorica je odlučio da revanš utakmica Budućnost-CSKA 1948 Sofija, koja je na programu u četvrtak u 21.00 sat u Podgorici, bude humanitarnog karaktera. Kompletan novac od ulaznica će biti uplaćen za Feđinu budućnost, a kao klub apelujemo da se svi u našoj Crnoj Gori uključe u akciju i da shodno svojim mogućnostima pomognu liječenje našeg malog drugara – navodi se u saopštenju FK Budućnost.

Novac možete da uplatite na žiro-račun CKB banke na ime Milena Alković, a broj žiro-računa je 510-0210988215028-20.

– Svi zajedno smo na novom ispitu, a cilj je da kao društvo učinimo novo dobro djelo… Za Feđu! Za Budućnost! Svi – poruka je FK Budućnost.