Porto Novi
ART PREPORUKA

UOČI NASTUPA U PODGORICI: Oženio se Matija Cvek

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

Nakon manje od dvije godine veze oženio se muzičar Matija Cvek (31) s partnerkom Miriam Cikron. Vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja. Cvek je za poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja. Na svadbi se pojavio i Dino Jelusić, Alen Đuras, Ivan Huljić, Marko Kutlić te mnogi drugi…Marko Kutlić je čak prekinuo niz nastupa po evropskim gradovima kako bi mogao doći na prijateljevo vjenčanje.

Zagrebački pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine uplovio u ljubavnu vodu s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem februara ove godine postali su roditelji malene Lote.

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Ne zna se puno o Cvekovoj supruzi, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorki ilustracija na Cvekovom novom albumu. Miriam se okušala i kao glumica, pa se tako pojavila u spotu Divljih jagoda za pjesmu ,,Nemam ništa protiv”.

– Ona je jednostavno – jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe – rekao je Cvek za ,,InMagazin” o Miriam.

Izvor: vecernji.hr