Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ADEL SE POVLAČI IZ MUZIKE: Treba mi veliki odmor

 
AdelAdel (Foto: Guliver(AP Photo/Joel Ryan) Britain Brit Awards Show)

Višestruko nagrađivana i popularna pjevačica Adel objavila je da se povlači iz muzike nakon što održi koncerte u Las Vegasu ovog novembra.

-Uopšte nemam planove za novu muziku – rekla je za ZDF pjevačica koja je posljednji album objavila 2021. godine.

-Želim veliki odmor poslije ovoga i mislim da želim da se bavim drugim kreativnim stvarima, bar na neko vrijeme – rekla je ona i dodala da ,,ne voli da bude poznata, ali voli da se bavi muzikom”.

Inače, Adel je svoj šou ,,Weekends with Adele” započela u Vegasu, tačnije u palati Cezar, u novembru 2022. godine, a njen posljednji nastup zakazan je za 23. novembar 2024. godine, nakon izvođenja čak deset koncerata od 2. avgusta do 31, kada će se dogoditi specijalni nastup u aereni Open air u Minhenu.

Kada je u oktobru objavila konačne datume svog šoua, Adel je iskreno podijelila sa svojim obožavaocima šta joj znače ovi koncerti u Las Vegasu.

-Biti na sceni tokom prošle godine, tako lično sa publikom, ponovo poslije svih ovih godina, bilo je zaista izuzetno okrepljujuće iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Sve urnebesne, duhovite, divlje i srceparajuće interakcije koje smo imali jedni sa drugima zauvijek su mi se urezale u pamćenje – rekla je Adel u video-snimku koji je snimila.

Što se tiče planova za neku novu muziku, Adel je priznala da ih trenutno nema:

-Postajem nervozna oko toga hoću li istrošiti svoj glas. Mnogo se pjeva, a nastup traje dva sata. Sve ide uživo i ima mnogo toga – rekla je ona u decembru 2023, pisao je Njujork post.

Spekuliše se i da Adel ponovo razmišlja o majčinstvu. Prošle godine je takođe priznala fanovima na jednom od svojih nastupa da je ,,spremna da uskoro ponovo bude mama”.

Podsjetimo, Adel s bivšim suprugom Sajmonom Koneckim ima 10-godišnjeg sina Endžela. Njih dvoje su okončali svoj razvod u aprilu 2019. godine, a Adel je u vezi sa sportskim agentom Ričem Polom od početka 2021.

Izvor: Portal RTCG