Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

ACG: ,,Radimo u uslovima toplotnog udara, putnike ljubazno molimo za razumijevanje”

Uprkos ekstremno visokim temperaturama koje su zahvatile našu državu, kao i najave da će ovaj toplotni udar potrajati, Aerodromi Crne Gore za sada uspješno realizuju sve operacije na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat. Očekivano je, međutim, da uslovi u kojima radimo, stoga, nisu idealni, saopšteno je iz te kompanije.

Bez obzira na povremene nestašice struje, s čim su se već suočavali i građani Podgorice i građani Tivta, kažu da oba aerodroma imaju agregate, ,,zahvaljujući čemu suštinski nastavljamo nesmetan rad”

– Npr. od 1. do 14. jula 2024. godine na oba aerodroma smo opslužili oko 200 hiljada putnika – po 100 hiljada i u Podgorici i u Tivtu. Aerodromi Crne Gore nastoje da putnicima i avio-kompanijama pruže što kvalitetniju uslugu, međutim, imajući u vidu ograničene prostorne kapacitete i eksterne uslove na koje ne možemo da utičemo, sve naše putnike ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje – navodi se u saopštenju Aerodoma Crne Gore.

Zaposleni Aerodroma Podgorica i Aerodroma Tivat, kažu iz ACG, uložiće dodatne napore da se opsluživanje putnika i aviona odvija, shodno mogućnostima, na što efikasniji način.

B.R.