Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

UP: Tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, policija će biti na ključnim pozicijama Aerodroma Tivat

Foto: UP

Tokom perioda povećanog broja letova i putnika iz Izraela, pripadnici Sektora policije posebne namjene biće raspoređeni na ključnim pozicijama Aerodroma Tivat u cilju osiguravanja mirnog i bezbjednog protoka saobraćaja, saopšteno je danas iz Uprave policije (UP).

– U cilju veće bezbjednosti putnika tokom ljetnje turističke sezone, UP je preduzela niz mjera kako bi obezbijedila sigurno okruženje na Aerodromu Tivat. Shodno tome, na Aerodromu Tivat angažovani su službenici Sektora policije posebne namjene – Protivterorističke i Posebne jedinice policije koje su posebno obučene za brzi odgovor na različite vidove prijetnji po bezbjednost. Ove jedinice pružaju dodatni vid zaštite sigurnosti putnika na aerodromima. Njihova prisutnost i spremnost omogućavaju efikasno reagovanje na sve potencijalne situacije koje bi mogle ugroziti bezbjednost putnika – navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nastaviće, kako su naglasili, da preduzimaju sve neophodne korake kako bi obezbjedili maksimalan nivo bezbjednosti za sve putnike i posjetioce Aerodroma Tivat.