Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Senzacija novih sajder ukusa na julskom Somersby Street-u

Kada je davne 2007. godine kompanija Carlsberg lansirala svoj novi proizvod – Somersby, postavljalo se pitanje da li je svijetu potreban još jedan sajder. Godinu dana kasnije uveliko je blistao na pionirskim tržištima Danske i Norveške nakon čega osvaja sve koji su ga ikada probali i širi svoju popularnost globalno.
Danas se konzumira u 47 zemalja i najveći je internacionalni sajder brend na svijetu.
Somersby je muzički fado – samo što njegova poetika nije portugalski saudade već čežnja i strast u kojoj se uživa pored mora, uz zvijezde i mjesečinu dok stvarate životne uspomene.
Somersby sajderi su slatka sloboda koju ćete u vrlo uzbudljivom i elagantnom obliku doživjeti i prvog petka ovog jula na još jednom Somersby Street-y. A ništa nije tako važno kao kada osjetiš slobodu, zar ne?
Za šarm u Bokeškoj ulici 05. jula, pobrinuće se kraljica stila i muzička zvijezda Severina Vučković, a za sjajno raspoloženje i ljetnje osvježenje, naravno, naši jedinstveni sajderi i nikad bolji novi ukusi.
Da li ćete se opredijeliti za neki od dobrih starih sa 4,5% alkohola ili odlučiti za pravu voćnu bezalkoholnu senzaciju potpuno je svejedno. Jedna sofisticirana i lijepa podgorička noć je zagarantovana.
Da li je nešto više ljeto od slatkastih nota crvenog voća sa primjesama citrusa, što je ukus našeg novog Malina&Limeta sajdera, rekli bi da ne.
A da li je Somersby Mandarina sa 0% alkohola potpuno drugačija od svega što ste do sada probali i idealna za konzumaciju u svim prilikama, apsolutno da.
Servirani preko leda, neodoljivih boja i balansiranih ukusa, opustiće vas kada su dani napeti i stresni, teleportovati u neke druge svjetove onda kada poželite drugačije perspektive ili jednostavno učiniti da uživate među svojim najdražim ljudima bilo gdje da se nalazite.
Mnogo puta do sada sajderi su dokazali svoju magiju i prevazišli sva naša očekivanja.
Somersby Street je još jedna adresa na kojoj imate priliku da se uvjerite zbog čega je njihova pjenušava tekstura tako zavodljiva i zašto ih je britanski časopis Guardian proglasio „novim Chardonnay-om”.
Jeste li za ples u Bokeškoj? Mi smo spremni.
Vidimo se 05. jula!

 

PR