Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

Saobraćaj umjerenog tokom dana i pojačanog intenziteta na važnijim putnim pravcima u zemlji. Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. U zonama radova mogu se očekivati povremena ograničenja ili obustave, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Od 30.06.2024. godine do 02.07.2024. godine odobrava se povremena obustava saobraćaja, ne duža od 15 minuta, u intervalu od 09.00 do 18.00 sati na mag.putu M-6 dionica Pljevlja-Djurdjevića Tara lokacija Djurdjevića Tara.

Na regionalnom putu Đurđevića Tara-Mojkovac, u mjestu Sokolovina, zbog sanacije, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila. U intervalu od 12.00 do 14.00 sati obezbjeđuje se odvijanje saobraćaja u zoni gradilišta Sokolovina.

Na magistralnom putu M-2 dionica Poda-Berane odobrava se obustava saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 11.00 sati i od 14.00 do 17.00 sati.

Odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na naizmjenično na mjestima izvođenja radova, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2, dionica Bijelo Polje-Barski Most, granični prelaz Dobrakovo.

Do 31.07. promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog izvođenja radova, a povremeno dolazi do totalne obustave saobraćaja, ne duže od 30 minuta, na magistralnom putu M-2, dionica Lepenac-Ribarevina-Poda-Berane, na lokalitetima Ribarevina-Poda i Poda-Berane.

Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi I faza, lokalitet Vukov most, zbog radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-1, Lipci-Kotor, u mjestu Dobrota, zbog izvođenja radova na adaptaciji trotoara, saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično na mjestu izvođenja radova.

Zbog izvođenja radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na magistralnom putu M-2, dionica Podgorica-Bioče (od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka-skretanje za autoput) saobraća se dvosmjerno, uz postavljenu signalizaciju.

Promijenjen je režim saobraćaja od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta.

U Budvi, zbog rekonstrukcije ulica 22. novembar i Mediteranske, na snazi je obustava saobraćaja. Predviđeno je da radovi traju 160 dana.

Mn.M.