Porto Novi
MODA PREPORUKA

DOLCE&GABBANA BEAUTY GOLD EVENT: Među zvanicama u Milanu i predstavnici BAR-KOD kompanije

U Milanu, prijestonici mode, nedavno je održan glamurozan događaj u organizaciji kompanije Dolce&Gabbana Beauty. Kompanija Dolce&Gabbana Beauty je osnovana 2022. godine kako bi se brend mogao više fokusirati na razvoj parfemskih i beauty proizvoda. Na čelu kompanije nalazi se Alfonso Gabbana, brat Stefana Gabbane.

This slideshow requires JavaScript.

Ekskluzivni Dolce&Gabbana “Gold” događaj u Milanu bio je pravi spektakl, a ujedno i prilika da menadžment kompanije predstavi rezultate postignute tokom prve dvije godine rada i najavi velike projekte planirane za naredne dvije godine.

Dolce & Gabbana su poznati po tome što svojim biznis partnerima nude nezaboravna iskustva kroz svoje događaje, a ovaj nije bio izuzetak. Održan u ekskluzivnoj Metropol sali, koju brend često koristi za premijerno prikazivanje svojih kolekcija, “Gold” događaj je privukao dodatnu pažnju prisustvom najuticajnijih parfemskih kreatora današnjice, koji ujedno i kreiraju Dolce&Gabbana parfeme. Događaj su svojim prisustvom uveličali Alberto Morillas, Daphne Bugey, Olivier Cresp, Alex Lee, Aurelien Guichard i Paul Guerlain.

Događaj je bio bogat, stvarajući atmosferu elegancije i sofisticiranosti. Parfemi  kao i šminka su igrali ključnu ulogu, sa posebnim naglaskom na najnovije kreacije Dolce & Gabbana koje su predstavljene gostima. Posjetioci su imali priliku da uživaju u ekskluzivnim mirisnim iskustvima i da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u svijetu parfema.

Na kraju, na iznenađenje svih učesnika, dodatnu notu ekskluzivnosti događaju dalo je pojavljivanje čelnih ljudi brenda – Domenica Dolcea i Stefana Gabbane. Njihovo prisustvo naglašava važnost i značaj ovog događaja za brend i cjelokupnu industriju.

Učesnici su imali priliku i da vide postavku “Dal Cuore Alle Mani: Dolce&Gabbana”, koja je predstavljena u Palazzo Reale, takođe u Milanu. Kroz pažljivo odabrane, ručno pravljene eksponate, posjetioci su mogli da osjete strast, predanost i umjetnost koja se krije iza svake kreacije Dolce&Gabbana.

Događaju je prisustvovalo 165 regionalnih timova i 150 partnera iz cijelog svijeta, među kojima su bili i Tatjana Paunović i Davor Mašković, predstavnici kompanije BAR-KOD, ekskluzivnog distributera Dolce&Gabbana Beauty proizvoda za Crnu Goru.

Oni su ukazali na značaj prisustva jednom ovakvom događaju i istakli da je ovo bila i prilika za razmjenu ideja, iskustava i budućih strategija između predstavnika različitih tržišta.

Event je okončan glamuroznom večerom i druženjem u kultnom Dolce&Gabbana martini baru.

This slideshow requires JavaScript.

www.instagram.com/barkodshop_parfimerije

Www.barkodshop.me

www.instagram.com/beautyandthecity_pg

www.bar-kod.com

PR