Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Obavezno posjetite Portonovi i otkrijte novitete u ovom primorskom rizortu

Od otvaranja rizorta Portonovi je prepoznat kao mjesto koje privlači nove brendove, a kvalitet usluga i proizvoda koje možete naći u rizortu svima je već dobro poznat. Posljednjih mjeseci u Portonovom su svoja vrata otvorili i neki novi zakupci, koji već privlače pažnju svih gostiju.
Malo ribarsko selo, nekada Vinarija, sada je renovirani restoran u Portonovi marini koji gostima pruža uživanje u harmoniji lokalnih plodova mora i bogatstva prirodnih resursa koje Boka nudi. Poznati kuvari ovoga restorana, s poštovanjem prema tradicionalnim receptima, transformišu svježe ulovljene plodove mora u umjetnost za nepce. Pored plodova mora, u ovom restoranu možete probati i neke od najfinijih mesnih specijaliteta.


C.R.E.A.M., novitet u Portonovom je i radnja specijalizovana za dezerte smještena na Marina trgu. Ljubitelji slatkiša uživaće u ukusnim palačinkama, milkšejku, sladoledu i raznim smutijima.  Raznovrsni meni osmišljen je tako da ugodi svim ukusima i željama, bilo da želite nešto zdravo ili slatku poslasticu.
Kafeterija, omiljeni lanac ljubitelja kafe sada se nalazi i u Portonovom. Za sve ljubitelje ispijanja prve jutarnje kafe pored mora, nova kafeterija u Portonovi marini biće omiljena lokcija. Pored pogleda na mora, sigurno će vam se svidjeti i unutrašnjost objekata koji je posebno uređen i u potpunosti podređen uživanju u omiljenoj vrsti kafe.
Nedavno je i kompanija Saniteko otvorila prodajni salon Invictus Yachts u Portonovom. Saniteko je ekskluzivni zastupnik brendova Invictus Yachts, Mar Co Marine&Costruzioni, Nuova Jolly, Capoforte Marine, a otvaranje kancelarije u Portonovom označava značajnu ekspanziju brenda u Crnoj Gori, pružajući lokalnim ljubiteljima brodova pristup vrhunskim proizvodima i uslugama koje Invictus Yacht i drugi brendovi nude.

Za više informacija posjetite Portonovi website.

 

PR