Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

TO BAR: Organizujemo pješačku turu ,,Noć punog mjeseca”, dođite

Turistička organizacija Bar poziva sve turiste i građane da se pridruže u jedinstvenoj pješačkoj turi koju organizuju – ,,Noć punog mjeseca”. Akcija se održava u subotu, 22. juna, a ovogodišnji cilj je vrh Vrsute.

Okupljanje učesnika planirano je ispred Turističke organizacije Bar u 19h, odakle će biti organizovan autobuski prevoz. Tura će trajati oko pet sati, a predviđena je za sve ljubitelje prirode, rekreativce i one koji žele doživjeti noćni ugođaj pod svjetlošću punog mjeseca.

-Akcija Noć punog mjeseca koja ima za cilj popularizaciju aktivnog odmora u zaleđu našeg grada i nudi priliku učesnicima da uživaju u prekrasnom pogledu na dvije čarobne obale, koji se pruža sa vrha Vrsute – saopštili su oni.

Preporučuju učesnicima da ponesu udobnu obuću, toplu odjeću i lampe. Grupu će voditi profesionalni licencirani planinski vodiči. Tura je besplatna, a da biste učestvovali potrebno je da se prijavite na [email protected] ili na 030311633. Mole sve zainteresovane da se prijave najkasnije do petka, 21. juna, do 13 časova.

Očekuju da će ovaj događaj privući mnoge entuzijaste i ljubitelje prirode koji će imati priliku da se druže i uživaju u magičnoj atmosferi noći punog mjeseca.