Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

LA DOLCE VITA U PODGORICI: Novo mjesto u gradu koje morate posjetiti

Ovoga juna Podgorica dobija novo, jedinstveno mjesto koje spaja italijanski način života i ljetnju atmosferu našeg grada. Nakon velikog uspjeha u Beogradu, nesvakidašnji koncept Amalfi Terrazza otvara svoja vrata za posjetioce u subotu, 8. juna, u Podgoričkom parku, kod Moskovskog mosta. Inspirisana ljepotom Amalfi obale, njenim kaskadama i živim bojama, Amalfi Terrazza donosi duh Italije i „la dolce vita“ stil života u srce grada, najavljujući sjajnu zabavu za sve koji vole da uživaju u trenutku.

Amalfi Terrazza svim posjetiocima donosi autentičnu postavku koja u ovom ambijentu oživljava Amalfi obalu, njene jarke boje, duh Mediterana i ritam Italije. Za poseban umjetnički doživljaj koji se ogleda u obnovljenom i iznova oslikanom amfiteatru kod Moskovskog mosta, zaslužan je Fakulteta likovnih umjetnosti sa Cetinja. Umjetnički projekat obnove amfiteatra, koji treba da postane prepoznatljivo mjesto okupljanja Podgoričana, realizovan je kao donacija kompanije Pernod Ricard, uz podršku Opštine Podgorica.

  • PROGRAM NA AMALFI TERRAZZI

Smještena na obali Morače, ušuškana u osvježavajuće zelenilo Podgoričkog parka, Amalfi Terrazza ponudiće posjetiocima besplatan i posebno osmišljen program subotom i nedjeljom, tokom prve dvije sedmice juna (8-9. i 15-16. jun), u periodu od 19 do 00h. U okviru cjelokupnog programa, premijerno će biti predstavljen i novi super premijum Malfy džin koji dolazi na tržište Crne Gore u četiri ukusa: Malfy con Limone, Malfy Gin Rosa, Malfy con Arancia i Malfy Originale.

Obje subote, 8. i 15. juna, posjetioci će moći da uživaju u matinee zabavama i odličnoj muzici koju će puštati DJ, a koja će predstavljati odličan spoj Italije i Crne Gore. Sa druge strane, tokom predstojeće dvije nedjeljne večeri, 9. i 16. juna, Amalfi Terrazza postaće bioskop na otvorenom, te će posjetioci moći da uživaju u projekcijama kultnih italijanskih filmova. Prve nedjelje, u saradnji sa Džada film festivalom, biće prikazan film ,,Osam planina” (Le Otto Montagne.

PR