Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

SENZACIJA NOVIH SAJDER UKUSA: Somersby malina & limeta i Somersby mandarina 0,0%

Svim ljubiteljima Somersby-a na ovim prostorima s radošću predstavljamo nove ukuse u našem sajder portfoliu, a to su Somersby malina i limeta i Somersby mandarina sa 0% alkohola.

Somersby malina i limeta je broj jedan izbor za sve one koji zaista žele da uživaju u slatkastim notama crvenog voća sa primjesama citrusa. Ovaj alkoholni osvježavajući napitak, serviran preko leda, pružiće vam priliku da se opustite i probudite optimizam u sebi. Somersby malina i limeta pruža osvježenje koje će biti inspiracija da uživate u svakom trenutku.

Drugi novi član Somersby porodice je Somersby mandarina sa 0% alkohola. Ovaj pitki sajder jedinstveno balansiranog ukusa krasi umjerena slatkoća sa neodoljivom aromom mandarina. Ovaj novi ukus, pored savršene simbioze ukusa, sadrži i 0% alkohola i idealan je saveznik za predstojeće dane. Njegova intenzivna narandžasta boja, pjenušava tekstura i optimistična aroma pokrenuće talas dobre energije koja ne poznaje vremensko ograničenje.

Zaronite u svijet optimizma uz prepoznatljivu energiju Somersby-a, doživite vrtlog nesputane strasti i saznajte zašto je Somersby broj jedan u svijetu među sajderima.

To je osvježenje. To je SOMERSBY.

 

PR