PREPORUKA SPORT

ZVANIČNO: Željko Obradović ostaje trener Partizana

Foto: Bojana Radonjić/MNE magazin

Željko Obradović vodiće ekipu KK Partizana i naredne dvije sezone, saopštio je predsjednik kluba Ostoja Mijailović na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare.
– Čestitam Željku i svim partizanovcima, čeka nas lijep period. Svi znamo šta Željku znači Partizan i šta Partizanu znači Željko. Za dvije godine smo se odlučili, jer toliko traje moj mandat. Što se tiče svih nas koji smo u klubu, on može da ostane koliko god želi, a vjerujem da će to biti još dugo. Ovo je velika stvar za naš dalji rast i razvoj, da budemo stalni član Evrolige – istakao je Mijailović.
Obradović je izrazio zahvalnost ,,svim ljudima iz uprave što su dali saglasnost da se saradnja produži”
– Ovo je bila oduvijek obostrana želja. Svi znaju da je ovo moj klub u kojem uživam radeći. Zahvalnost dugujem svim saradnicima, igračima, svima iz Radne zajednice Partizana, ali posebna zahvalnost ljudima iz uprave koji ulažu maksimalne napore da Partizan bude veliki i uspješan. Jako sam srećan što ću ostati i narednih godina – poručio je Obradović.
Otkako se vratio, kaže da mu je cilj bio da Partizan bude redovan član Evrolige.
– Ovo što se dešava na našim utakmicama je prevazišlo granice sporta i Partizana. Postalo je nešto veliko, ogromno. Hvala navijačima na podršci i ljubavi koju nam daju, neka tako i nastave – rekao je Obradović.
Istakao je i to kako svi moraju da im budu primjer ponašanja i odnosa, da sve prođe u fer i sportskom duhu.
– Moramo da pokažemo koliko cijenimo svakog ko dođe u našu dvoranu. Moje mišljenje, kao i ljudi iz Partizana je da nekim stvarima mjesto nije u Areni. Budućnost kao sljedećeg rivala treba da dočekamo kao sportskog rivala, da ukažemo poštovanje i da podrška bude prema Partizanu, da se pokaže ljubav prema klubu. Moram da istaknem još jednom djecu sa roditeljima koji redovno dolaze i to je mnogo važno. Svi žele da vide sjajan ambijent koji šaljemo u svijet, zato moramo da budemo i ostanemo primjer svima- kazao je Obradović.

B.R.

Leave a Reply