PREPORUKA SPORT

RADOVIĆ: Raduje me i igra i rezultat

Foto: KK Podgorica/Saša Janković

Dragan Radović, trener Podgorice, čestitao je svojim izabranicima na pobjedi i sjajnoj igri protiv Vojvodine u prvoj utakmici polufinala ABA 2 lige.

– Kao što smo i očekivali veoma zahtjevna utakmica, sa puno taktičkih varijanti, ali mislim da smo odgovorili na pravi način, kontrolisali meč, a u drugom poluvremenu napravili razliku koja donosi zadovoljstvo i mirniji put u Novi Sad. Raduje me i igra i rezultat, a nadam se da ćemo biti spremni da odigramo na istom nivou i za sedam dana, kako bi napravili još jedan korak ka finalu – rekao je Radović.

Njegov kolega na klupi Vojvodine Miloš Isakov Kovačević istakao je da je njegov tim igrao protiv izuzetno raspoloženog protivnika, koji ne samo što je konstantno pogađao u visokim procentima šuta i za dva i za tri poena, nego je u drugom poluvremenu izašao sa defanzivnim pritiskom na loptu i zasluženo pobijedio.

– Svaka čast igračima i stručnom štabu Podgorice, a meni je krivo što nijesmo na vrijeme shvatili da je ova utakmica samo prvo poluvrijeme i da je svaki poen važan i da ovaj meč mora da se uvede u ritam u koji smo imali u prvom poluvremenu. Ovo je sada već prevelika razlika, ali probaćemo da uradimo nešto što smo već radili, a to je da se vratimo iz mrtvih, ali biće jako teško – podvukao je Kovačević.

Revanš je 2. maja u Novom Sadu.

Izvor: CDM

Leave a Reply