MAGAZIN PREPORUKA

Portonovi – adresa za nezaboravan odmor na moru

Portonovi je više od samo destinacije za odmor – to je adresa gdje se snovi pretvaraju u stvarnost, gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu avanturu. Smješten uz obalu prekrasnog Bokokotorskog zaliva na Jadranskom moru, ovaj rizort nudi nezaboravan spoj luksuza, prirodnih ljepota i nezaboravnih iskustava.

Luksuzan smještaj

Kada pomislite na savršen odmor, sigurno želite da se osjećate kao kod kuće, ali sa dodatnim elementima luksuza i udobnosti.Uživajte u boravku u prostranim apartmanima i vilama koje kombinuju savremeni dizajn sa bogatim Mediteranskim stilom. Svi smještajni kapaciteti nude spektakularan pogled na more ili planine, stvarajući idilično okruženje za vaš odmor.

Wellness i Spa uživanja

Portonovi je mnogo više od samo elegantnog smještaja. Ovdje se brine o vašem fizičkom i mentalnom zdravlju na najvišem nivou. Chenot Wellness Spa centar pruža najnaprednije medicinske tretmane koji će vas revitalizovati iznutra i izvana. Portonovi Training Studio nudi personalizirane programe vježbanja, dok časovi joge na otvorenom pomažu u osvježavanju svih vaših čula.

Bogata gastro ponuda

Uživanje u raznolikoj gastro ponudi takođe je sastavni dio vašeg iskustva u Portonovom. Naši restorani nude lokalne i internacionalne specijalitete, pružajući vam priliku da istražite nove ukuse i arome. Svaki zalogaj je pravo zadovoljstvo za vaše nepce.

Aktivnosti na otvorenom

Portonovi nudi bogat izbor aktivnosti na otvorenom. Vrijeme koje uložite u zdravlje je vrijeme uloženo u bogatstvo od kojeg ćete imati najveću korist. U Portonovom je lako da se fokusirate na fizičko i mentalno zdravlje. Portonovi Training Studio je naša teretana sa najsavremenijom opremom, koja obezbjeđuje režim za revitalizaciju tijela po vašoj mjeri. Časovi joge na otvorenom pomoći će vam da vježbate prisutnost i osvježite sva svoja čula.

Kulturna ponuda

Uživajući u ljepotama Crnogorskog primorja, otkrićete da Portonovi nije samo oaza mira i opuštanja, već i epicentar kulturnih dešavanja koji će dodatno obogatiti vaš i odmor vaših najmlađih. Svaki dan u Portonovom je prilika za istraživanje raznolike kulturne ponude koja vas očekuje. Pripremite se za nezaboravno iskustvo uz sportske događaje, umjetničke izložbe i koncerte raznih žanrova muzike koji se održavaju u prekrasnom okruženju rizorta. Za sve ljubitelje dobrog zvuka, naći ćete nešto što će vas očarati i dodati poseban šarm vašem večernjem izlasku. Svaka manifestacija donosi sa sobom novu priliku za uživanje u kreativnosti i inspiraciji. Posebna pažnja je posvećena najmađima koji će imati priliku da uživaju u raznim igrama i animacijama tokom ljeta.

Kroz ovo bogatstvo kulturnih dešavanja, svaki dan u Portonovom postaje jedinstveno iskustvo koje će obogatiti vaš odmor i ostaviti neizbrisiv trag u vašim uspomenama.

Da pogledate sve događaje u Portonovom posjetite kalendar događaja.

Ekskluzivna zajednica

Postanite dio ekskluzivne zajednice u Portonovi rizortu, gdje se susreću ljudi koji cijene luksuz, udobnost i izuzetnu uslugu. Upoznajte nove prijatelje, dijelite iskustva i stvarajte nezaboravne trenutke koji će trajati čitav život.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte [email protected] ili +382 67 932 999.

PR

Leave a Reply