DRUŠTVO PREPORUKA

PODGORICA: Zbog radova, sjutra zatvaranje nekoliko ulica

Zatvara se, za sve vrste motornih vozila, dio Ulcinjske ulice, parkiranjem teretnog motornog vozila, zbog istovara materijala za potrebe stambeno-poslovnog objekta.

– Zatvaranje važi za dan 24.04.2024. godine, u vremenu od 10 do 14h. Za vrijeme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati okolnim saobraćajnicama – navodi se u saopštenju Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada.

Zatvara se, za sve vrste motornih vozila, dio Ulice Balšića, na potezu od Ulice Hercegovačke do Bulevara Ivana Crnojevića, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne ulice.

– Zatvaranje saobraćaja važi za period od 24.04. do 15.05.2024. godine. Za vrijeme zatvaranja saobraćaja, isti će se odvijati okolnim saobraćajnicama – saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada.

Zatvara se, za sve vrste motornih vozila, dio Ulice Balšića, na potezu od Ulice Miljana Vukova do Ulice Hercegovačke, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji predmetne Ulice. Zatvaranje saobraćaja važi za period od 24.04. do 15.05.2024. godine. Za vrijeme zatvaranja saobraćaja, isti će se odvijati okolnim saobraćajnicama.

Mn.M.

Leave a Reply