PREPORUKA SPORT

JUSUP: Budućnost zasluženo ide dalje

Screenshot/YouTube/KK Zadar

Čestitam Budućnosti, oni su zasluženo pobijedili, zasluženo idu dalje, kazao je čovjek s titulom najboljeg trenera ABA lige u ovoj sezoni Danijel Jusup iz KK Zadra.
– Mi smo na ovoj utakmici imali svoje šanse, naročito na početku utakmice. Ne mogu se oteti utisku da smo tu mogli imati jedno deset poena razlike, s obzirom da smo defanzivno vrlo dobro stajali, po meni. Međutim, ziceri su nam izlazili, slobodna bacanja su nam isto bila problem, nismo bili koncentrisani. Šteta da to nismo materijalizovali – rekao je Jusup.
Dodao je da im pauza nije prijala i da su se nakon nje ,,ukočili” i ,,usporili”. Tu je, ističe, Budućnost napravila razliku i poslije nije bilo povratka.
Zahvalio je publici ,,što je došla, što nas je bodrila i što je bila uz nas”
U svlačionici je, ističe, ohrabrio ekipu, kazao da idu dalje, dignu glave, te da su dali koliko su mogli. 
– Nemam stvarno njima što da zamjerim za ovu sezonu. Postoji žal zbog nekih poraza poput Borca i FMP-a. Povrede su nas dosta poremetile. Ona utakmica u Sinju nas je dosta koštala – rekao je Jusup.
Kazao je i to da će im u hrvatskoj ligi biti teško, ali da moraju da prebole ovu četvrtfinalnu seriju. Nada se da će tu dizati formu i ,,biti okej”
B.R.

Leave a Reply