Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

Zabava u Portonovom i posebne ponude ovog proljeća

Bliže se praznici te je sada savršeno vrijeme da isplanirate kratki bijeg na primorje. Odmor pored mora tokom proljeća pruža odličnu priliku za uživanje u toplom vremenu, temperaturama koje najavljuju ljeto, uz predivan ambijent i manje gužve koje uljepšavaju cjelokupno iskustvo.

Ekskluzivna ponuda uključuje vrhunsko opuštanje uz besplatnu 30-minutnu masažu, besplatno korišćenje moderne teretane, obezbjeđeno parking mjesto, raznovrsan doručak i još mnogo toga. Ovaj savršen odmor donosi komfor, wellness i gastronomske užitke koji će proljeće učiniti posebnim.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte [email protected] ili +382 67 932 999.

Događaji do kraja aprila

Do kraja mjeseca u Portonovom vas očekuju zabavni događaji u organizaciji lounge bara Maison du Monde i restorana Rockfish. U subotu 20. aprila u Masion du Monde-u od 21:00 očekuje vas popularni Gypsy Night koji se organizuje već treći put, dok će u restoranu Rockfish od 19:00 nastupiti Trio Mare bend.

Narednog vikenda, u subotu 27. aprila od 19.00 u restoranu Rockfish goste će zabavljati popularni kaver bend Kino Kultura, a od 21:00 u baru Maison du Monde nastupiće Igor Marković.

Da pogledate sve događaje u Portonovom posjetite kalendar.

PR