MODA MODA_IZDVOJENO

LISCA NA CRNOGORSKOJ NEDJELJI MODE: Ljetnja raskoš kroz igru geometrijskih oblika

Kolekcija kupaćih Lisca predstavlja osvježavajuću kolekciju mode s naglaskom na modernom dizajnu. Ali i u najmodernijim ljetnim outfitima da se naslutiti retro štih koji su donijeli ovogodišnji modni trendovi.

Geometrijska igra uzoraka u boji marelice sa srebrnim podtonom ili crne sa svjetlucavim podtonom blago zlatne nijanse karakteriše modele u kojima ćete privlačiti poglede.

A za one koji obožavaju cvjetne uzorke, moda se poigrala s digitalno preoblikovanim uzorcima egzotičnih cvjetova. Oni spajaju moderne krojeve s privlačnim detaljima koje obogaćuju nabori i zanimljivi dodaci.

This slideshow requires JavaScript.

Elegantne kombinacije boja i strukirani materijali stvaraju čudesne mogućnosti odijevanja za odlazak na plažu i u gradskom okruženju. Izražavaju eleganciju i prizivaju raskošno ljeto.

Ljeto nas mami da se odlučujemo i za živahne koloristične kombinacije koje odražavaju radost i životnu energiju koju donosi ovo godišnje doba. Od zadivljujućih zalazaka sunca do šarenih cvjetova i bljeska okeana.

Ne zaboravite svoju ljetnu garderobu da dopunite jednobojnim kupaćim. Odličan je za kombinovanje s drugim kupaćima, čak i s gornjom odjećom. Stvarajte kontrastne efekte ili sebi priuštite potpuno usklađen izgled koji možete da razigrate različitim varijantama krojeva.

This slideshow requires JavaScript.

Ponuda modela je raznovrsna, a među njima se izdvajaju omiljeni bando grudnjaci koji nude idealnu ravnotežu između udobnosti i stila, modeli sa skidivim naramenicama, grudnjaci bez žice, moderno donje rublje i atraktivni izrezi.

Svima je zajedničko da omogućuju potpunu udobnost i slobodu kretanja, bez obzira na to jeste li na plaži aktivne, sunčate se ili hvatate ukoštac s talasima.

This slideshow requires JavaScript.

PR