Porto Novi
MODA PREPORUKA

MODNA KOMORA CRNE GORE: Na otvaranju kolekcija Jelene Buhe i dodjela nagrada influenserima

 
– Svečano otvaranje Crnogorske nedjelje mode-Somersby Fashion Week Montenegro biće upriličeno sjutra u centralnom dijelu The Capital Plaze ispred Hotela Cue – saopšteno je iz Modne komore Crne Gore.
U okviru otvaranja biće uručene nagrade-zahvalnice crnogorskim influenserima koji su posljednjih nekoliko godina svojim uticajem na društvenim mrežama doprinijeli popularizaciji i promociji crnogorske modne scene, kao i Crnogorske nedelje mode.
– Akcenat je stavljen na njihov angažman kada su humanitarne akcije u pitanju, kao i društvena odgovornost. Spajamo  modu i humanost, s fokusom ovog puta na očuvanju prirode kroz kampanju nedelje mode. Svijet mode je danas gotovo sastavni dio našeg svakodnevnog života kojim izražavamo svoje bitisanje i shvatanje svijeta koji je u nama i koji nas okružuje. Njegova uloga, iz godine u godinu postaje sve izraženija, a ujedno i odgovornija. Upravo zato, ovogodišnjom manifestacijom upućujemo poruku najširoj javnosti da je ,,Priroda moderna” i da je ekološka svijest – svijest o značaju prirodnih vrijednosti Crne Gore koje svi treba da čuvamo kako za sadašnje, tako i za sve buduće generacije – saopštili su iz Modne komore.
Nagrađeni influenseri: Nataša Kovačević-Njezvanova, Milena Pajović, Milica Marković-Elek, Marko Vukotić, Nemanja Čalić, Tijana Osmanagić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Danijel Alibabić, Kristina Banjević, Kana Tomašević, Tamara Vešović, Lana Šahbaz.U revijalnom dijelu svoju najnoviju kolekciju ,,Bossy” će predstaviti modna dizajnerka iz Beograda Jelena Buha u okviru brenda Helena Scrittore koja već osam godina uspješno pravi kolekcije odijela, kombinezona, ali i svečanih haljina, namijenjenih poslovnoj dami.
Frizure: Sophie's Beauty Line, make up: Farmasi.Mn.M.
Foto: Modna komora Crne Gore