ART PREPORUKA

PODGORICA: Sve spremno za sjutrašnji koncert Marije Šerifović

Koncertu Marije Šerifović, za koji vlada veliko interesovanje, a koji će sjutra veče biti održan u Podgorici, u Bemax areni, raduju se sve generacije. Marija je spremna za druženje sa podgoričkom publikom, već je stigla u naš glavni grad, a ono na čemu se danas, pa do kasno u noć radi, jeste postavljanje bine, za koju je donijeta najsavremenija tehnika, rasvjeta, ozvučenje.Veliki broj ljudi angažovano je kako bi subotnje veče, od 20.30 minuta i nastup popularne muzičarke, bio takav, da će postaviti ozbiljan izazov budućim organizatorima koncertnih manifestacija.

Ako je suditi po velikom interesovanju publike, Marijinoj energiji i neprikosnovenom vokalu, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, uz to i vizuelnom konceptu kojem se mnogo posvećuje pažnje, koncert Marije Šerifović će, nema sumnje, biti besprekoran.

Podsjetimo da turneja ,,Dolazi ljubav”, nakon Zagreba, stiže u Podgoricu, u subotu, 6. aprila, kojoj se Marija neizmjerno raduje i gdje će, kako je najavila, posjetiocima prirediti noć za pamćenje. Pozvala je da se na najbolji način dožive magični trenuci, koji će krasiti dvočasovni koncert, od početka do kraja.

Kapije Bemax arene, sjutra veče, biće otvorene od 18.30 h.

Mn.M.

kud duga