PREPORUKA SPORT

KK BUDUĆNOST: Ne vrijeđajte igrače Partizana i porodice, neka navijanje bude fer

Foto: KK Budućnost

Navijači Budućnosti uveliko se pripremaju za sjutrašnji duel Budućnosti i Partizana, koji će odlučiti ko sa drugog mjesta odlazi u plej-of i ko će imati prednost domaćeg terena.
Meč počinje u 19:30 sati u Sportskom centru ,,Morača” u Podgorici.
Svjestan značaja utakmice, Košarkaši klub Budućnost uputio je apel navijačima da ne vrijeđaju Partizan i njihove porodice, te da navijanje bude fer i sportsko.
– Budućnost poziva sve navijače, koji nas vjerno bodre, da u meču sa Partizanom ne bude vrijeđanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno, jer samo takvim navijanjem dajete vjetar u leđa našim igračima i ekipi – poruka je KK Budućnosti.
Kapije ,,Morače” biće sjutra otvorene u 17:30 sati.
– Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu, kako bi se izbjegle gužve na ulazima zbog detaljnih provjera prilikom ulaska, dok će kapije biti zatvorene na 20 minuta do početka. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sjedišta zbog izbjegavanja gužvi na sektorima – navodi se u saopštenju KK Budućnosti.
B.R.