ART PREPORUKA

PODGORICA: Devet dana ostalo do koncerta Marije Šerifović

Ostalo je devet dana do koncerta regionalne muzičke zvijezde Marije Šerifović u Podgorici.

Nakon spektakularnog nastupa u prepunoj Areni u Zagrebu, pred oko 16.000 posjetilaca, gdje je i započela turneju ,,Dolazi ljubav”, stiže u Bemax arenu 6. aprila gdje će, kako je najavila, posjetiocima prirediti noć za pamćenje.

– Čekam vas u Bemax areni, da zajedno šestu aprilsku noć, od 20.30 h, učinimo magičnom  – poručila je Marija Šerifović, odmah nakon što je dogovoren koncert u Glavnom gradu.

Nakon albuma pod nazivom ,,Dolazi ljubav”, koji je objavila krajem prošle godine, muzičarka je najavila da će ova godina biti obilježena velikom, regionalnom turnejom, tokom koje će obići što veći broj gradova. A među njima, drugi po redu, svakako je Podgorica, kojoj se Marija neizmjerno raduje. Nakon deset godina stigao je album za koji su reakcije i publike, njenih kolega, ali i muzičkih kritičara, izuzetno pozitivne, a podsjetimo da ovom turnejom muzičarka obilježava 20 godina karijere.

Ogromno interesovanje vlada za koncert u Bemax areni, o kojem će se dugo pričati, jer se mislilo o svakom detalju. Pored Marijinog muzičkog talenta i iskrenih emocija koje dijeli sa svojom publikom, posjetioci će prisustvovati i scenskom spektaklu, jer će bina, video-bim i kompletni svjetlosni efekti biti kao u zagrebačkoj Areni, samo u manjem obimu, zbog samog prostora u Bemax areni. Posjetioci će biti sprovedeni, od samog ulaza pa do rezervisanog mjesta, kako bi se zaobišle gužve, skratilo vrijeme, a, s druge strane, obezbijedio potpun ugođaj.

Ako je suditi po dosadašnjoj prodaji ulaznica koja se odvija fantastično, interesovanju za ovaj događaj, Marijinoj energiji, vokalu koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, te svim propratnim detaljima o kojima organizatori vode računa, koncert u Podgorici će biti, nema sumnje, neponovljiv. Marija će tokom dvočasovnog nastupa otpjevati numere sa novog albuma, ali i one koje su obilježile njenu bogatu, dvije decenije dugu karijeru, kao i evergrin numere kolega čiji rad izuzetno poštuje, u svom, prepoznatljivom aranžmanu.

Karte se za tribine ( 25 e) i parter ( 30 e) mogu kupiti putem servisa gigstix.me i na Tabacco S press prodajnim mjestima, na teritoriji cijele Crne Gore, dok se prodaja VIP ulaznica (35 e) kao i rezervacija stolova obavlja u kafeu Sport Pub, u Njegoševoj ulici, u Podgorici. Organizatori pozivaju zainteresovane da na vrijeme obezbijede svoje mjesto, jer, prema dosadašnjim informacijama i najavama, očekuje se veliki broj građana iz svih gradova Crne Gore, ali i iz regiona.

Nakon Podgorice i Bemax arene, 6. aprila, od 20.30, Marija nastavlja turneju, a za sada su najavljeni koncerti u Slavonskom brodu, Kragujevcu, Skoplju, Cirihu dok će ostali nastupi biti naknadno najavljeni. Inače, ovo je tek početak koncerata koji će se organzovati u Bemax areni, a već su u planu nastupi veoma popularnih muzičara i bendova.

Mn.M.

kud duga