MAGAZIN PREPORUKA

Portonovi u martu donosi muziku i ukuse sa svih strana svijeta

U narednim sedmicama u Portonovom vas očekuju posebne ponude i degustacije. Pogledajte šta je sve planirano.

Restoran NOA i vinarija Frescobaldi organizuju 28. februara od 19 sati ,,Fine Dine – Fine Wine” večeru. Poseban meni od sedam slijedova kreiran od strane šefa kuhinje Chrisa Marea uz uparivanje vina Frescobaldi pružiće nezaboravno iskustvo, a cijena po osobi je 55 eura.

Ovog marta restoran Maison du Monde vas vodi na pravo putovanje oko svijeta (Maison du Monde – kuća svijeta). U petak, 1. marta očekuje vas Mariachi Tribute, uz meksičku hranu.

Povodom Dana žena 8. marta, organizovaće Grčko veče po treći put. Na meniju će biti grčki specijaliteti, a kada se radi o muzici za dobru zabavu će biti zadužen DJ koji će uz grčki ritam sa balkanskim hitovima zabaviti sve prisutne.

Petnaesti mart je rezervisan za ,,Burger Night”uz internacionalne hitove i DJ Goshu.

U subotu 16. marta organizuju ,,Gypsy night”. Uz živahne ritmove i emotivne melodije imaćete priliku da slušate romsku muziku u različitim stilovima kao što su flamenko i razne regionalne varijacije pod uticajem putovanja i interakcija romskih zajednica, a ako ste ikada poželjeli da saznate o svojoj budućnosti, moći ćete to iskusiti iz prve ruke.

Zabava se nastavlja 23. marta za kada je planirano Latinsko veče uz plesne perfomanse grupe Revolucion iz Herceg Novog, a na meniju će biti tradicionalna jela iz Španije i Južne Amerike. Sledećeg dana, u nedjelju 24. marta očekuje vas Tapas nedjelja uz posebne menije.

Posljednji u nizu planiranih događaja u baru Maison du Monde, je Italijansko veče 30. marta uz akustičnu gitaru, DJ-a i poseban set meni sa italijanskim specijalitetima.

Chenot Espace Spa, u okviru One&Only Portonovi, povodom Dana žena pripremio je posebnu ponudu – bukirajte Spa apartman i uživajte u dvočasovnoj oazi mira i relaksacije. Paket podrazumijeva privatnu hidromasažu, osvježavajuć tretman od 50 minuta, pristup unutrašnjem bazenu, a praćen je i čašom šampanjca u restoranu Caminetti. Cijena ove posebne ponude je 350 eura za dvije osobe. Druga ponuda uključuje masažu od 25 minuta, ekskluzivan pristup unutrašnjem bazenu i spa centru, i takođe čašu šampanjca u restoranu Caminetti po cijeni od 85 eura po osobi.

One&Only Portonovi 31. marta organizuje uskršnji branč u La Verandi, uz neograničenu konzumaciju pića, fine zalogaje i muziku uživo, koja će doprinijeti prazničnom raspoloženju.

Za rezervaciju smještaja pišite na [email protected] ili pozovite +38267 932 999.

Za više informacija o događajima pišite na [email protected].

 

PR