MAGAZIN PREPORUKA

DAN OTVORENIH VRATA: Sajam zapošljavanja u Porto Montenegru

Kompanija Adriatic Marinas, hoteli Regent Porto Montenegro i SIRO Boka Place organizuju Dan otvorenih vrata u petak, 01. marta, u Blue Room-u u Porto Montenegru, od 11 do 15h.

Sajam zapošljavanja namijenjen je onima koji su u potrazi za poslom, kako sezonskim, tako i poslovima tokom čitave godine. Svi koji posjete sajam zapošljavanja će imati priliku da razgovaraju o otvorenim pozicijama u sektorima marine, prodaje i marketinga, održavanja, maloprodaje; raznovrsnim pozicijama u okviru ugostiteljskih objekata Buddha Bar Beach-a i restorana MayaBay; kao i hotela Regent, i hotela SIRO koji se otvara ove godine u sklopu Boka Place naselja.

– Ovog ljeta, 140 novih kolega će imati priliku da radi sa profesionalcima u jedinstvenom i luksuznom okruženju hotela Regent Porto Montenegro. Naš tim, koji se ponosi reputacijom pouzdanog poslodavca koji istinski brine o svojim zaposlenima, širom otvara vrata svima koji dijele strast prema hotelijerstvu. Ovaj poziv je namijenjen onima koji sebe vide u ovoj prefinjenoj industriji, a naše obećanje je da ćemo pružiti priliku za učenje i kontinuirani razvoj svima koji teže profesionalnom usavršavanju – rekla je Žana Zeković, direktorka sektora za ljudske resurse hotela Regent.

Sandra Kapičić, rukovodilac sektora za ljudske resurse Porto Montenegra kazala je:
– Porto Montenegro raste iz godine u godinu, pa tako raste i naš tim. Ove godine otvaramo novo naselje, Boka Place, sa više od 45 novih zakupaca, i hotelom SIRO, pružajući potencijalnim kandidatima jedinstvenu priliku da postanu dio našeg rastućeg tima. Pozivamo zainteresovane kandidate na nešto drugačije okupljanje koje smo nazvali ,,Više od sajma za zapošljavanje” (More than a Job Fair). To će biti prilika za njih da u malo neformalnijem okruženju na terasi Blue Room-a upoznaju naše kolege iz različitih sektora Porto Montenegra, hotela Regent i hotela SIRO, saznaju kako je to raditi u ovim kompanijama, i potencijalno apliciraju za jedno od čak 450 otvorenih radnih mjesta. Posjetioci će takođe imati priliku da se priključe organizovanim turama posjete različitim sektorima u naselju Porto Montenegro.

Kandidatima se savjetuje da sa sobom ponesu par primjeraka biografije.

PR