DRUŠTVO PREPORUKA

RAIČEVIĆ: Nijesam znala da je moj odnos sa selektorkom narušen

Arhiva

Rukometašica Milena Raičević obratila se javnosti povodom izjave selektorke Bojane Popović koja je, između ostalog, rekla da je njihov odnos narušen i da zbog toga nije u reprezentaciji Crne Gore. Raičević navodi da je sve  bilo kako treba u odnosu između selektorke i nje, te da čak i nakon suspenzije od kluba nije vjerovala da postoji ikakav problem, dok danas nije pročitala saopštenje Popović.

– Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No svakome na obraz. Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o svjetskom prvenstvu završeni obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor. Zato ne želim dalje produbljavati bilo kakvu raspravu na ovu temu, jer ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti 1/4 i kvalifikacije za OI. Drage moje lavice, vjerujem da vi to možete. Volim  vas i navijaću svim srcem za vas, jer vi ste i moja snaga a vaš uspjeh je i moj.  Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo a djevojkama damo pun vjetar u leđa jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora – rekla je Raičević u dopisu koji je dostavila MNE magazinu.

Istakla je da se nije obraćala kada je klub u pitanju i da neće, jer smatra da je ono što se u klubu dešava odnos između njih koji se može jedino rijesiti tamo gdje mu i pripada po ugovoru pošto dogovorom nije moglo.

-I svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji – rekla je Raičević.

 

Mn.M.

Leave a Reply