MODA PREPORUKA

MODA: Ove čizme su rasprodate u 450 radnji u Evropi

Foto: Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Ovo su čizme sezone! Zapravo s trona ne silaze od ljeta koje je za nama, kada su ih na društvenim mrežama pokazivale dobrostojeće trendseterke. Miu Miu bajkerske čizme su glomazne, sa kopčama, ali su istovremeno šik.

Prvi put su pažnju privukle u januaru ove godine kada su ih prošetale Dua Lipa i Rita Ora, a ove zime su omiljene ženama širom Evrope. Zapravo, trenutno se ne mogu naći u prodaji, rasprodate su u 450 prodavnica.

Žena koja ih je kupila u crnoj i braon boji, Hrvatica Morana Mamić, do novog para je došla uz stručnu pomoć ljudi koji šopinguju umjesto vas i pronalaze vam stvari s vaše liste želja.

Foto: Miu Miu

Zbog bajkerskih čizama i baletanki, ovo je bila godina Miu Miu obuće, koja je brzo postala nezvanična uniforma modnih insajdera i uticajnih ljudi. Za Miu Miu baletanke koje smo pomenuli se jako teško pronalaze veličine, dok su ove čizme rasprodate uprkos cijeni od 2.000 evra.

Iako je ovaj model čizama modne kuće Miu Miu iz prethodne zimske sezone, ove jeseni su i drugi, mnogo jeftiniji brendovi predstavili svoje verzije „bajkerki“.

Nosite ih uz ljetnju slip haljinu i momentalno ćete uskočiti u jesenji stajling. Isprobajte ih i uz bermude ili zimski šorts, a uz to kombinujte čarape u kojima se noge ne provide.

Takođe se možete inspirisati i samim Miu Miu idejama s piste – nabacite suknju od tila s tufnama, kraći kardigan i obujte svoje bajkerske čizme od antilopa, što je neočekivana, ali efektna kombinacija.

Izvor: zadovoljna.nova.rs