MODA PREPORUKA

OD NJE JE NASLIJEDILA LJEPOTU: Ovako izgleda majka Adrijane Lime

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Adrijana Lima važi za jednu od najpopularnijih manekenki na svijetu, a svojom nesvakidašnjom ljepotom privukla je pažnju čim se pojavila u svijetu modelinga.

Rođena je 12. juna 1981. godine u Salvadoru, u Brazilu, a kada je imala samo šest mjeseci, otac je napustio nju i njenu majku.

Više puta je isticala da je odrastala u teškim uslovima, ali se majka trudila da joj ništa ne nedostaje i da joj obezbijedi što ljepše djetinjstvo. Kada je imala 15 godina, Adrijana je pobijedila na brazilskom izboru supermodela modne agencije „Ford“.

Lima 1996. godine odlazi na svjetsko takmičenje „Ford“ supermodela i zauzima drugo mjesto. Tada počinje njena manekenska karijera, a vremenom se našla na naslovnim stranama brojnih poznatih časopisa i sarađivala je sa poznatim brendovima kao što su „Valentino“, „Guči“, „Šanel“, „Đorđo Armani“ i drugima.

Za košarkaša Marka Jarića sa kojim je dobila ćerke Valentinu i Sijenu udala se 2009. godine. Međutim, njih dvoje su se razveli 2014. godine, ali su ostali u dobrim odnosima.

Adrijana ne voli mnogo da govori o privatnom životu, ali često ističe to koliko joj je i privatno i poslovno značila bezuslovna podrška njene majke Marije, a objavila je i fotografije na kojima su njih dvije zajedno.

Foto: Instagram

Mnogi su komentarisali to da Lima liči na majku, te da je od nje naslijedila nesvakidašnju ljepotu.

Adrijana je trenutno u vezi sa producentom Andreom Lemersom sa kojim je prošle godine dobila sina.

Izvor: Nova S