MODA SLAJDER

ANĐELA VUKADINOVIĆ UOČI HUMANITARNE MODNE REVIJE: Pored donacija, obezbijeđena i stipendija za djevojčicu iz Doma ,,Mladost”

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Humanitarna modna revija za djecu iz Doma ,,Mladost” Bijela, u organizaciji Anđele Vukadinović, aktuelne Miss Crne Gore za 2023. godinu biće održana 24. septembra u 19 sati u salonu ,,Prive” u Tivtu.

– Dvadeset četvrtog septembra organizujem humanitarnu reviju za pomoć djeci u domu ,,Mladost” Bijela, kao i fondaciji ,,Budi human”. Biće održana modna revija naših domaćih kreatorki brenda ANKI, Milene Vujačić, Ane Simone i Kristine Delić. Na ulasku u Salon Prive, gosti će dobiti kovertu u koju mogi da stave donaciju i na spratu gdje će biti održana revija biće postavljena kutija gdje će se koverta tokom revije ubaciti. Takođe, spremila sam i stipendiju za djevojčicu iz doma Bijela koja je smještena u hraniteljskoj porodici – govori za MNE magazin više o događaju Anđela Vukadinović.

Foto: Boris Šekularac/MNE magazin

Ovim pokazuje da se iza ljepote krije mnogo više i da ljepota nije samo ono što čovjek nosi spolja, već iznutra.

– Kada govorim o humanosti, osjećam se ispunjeno i srećno, jer znam da humanost govori o veličini čovjeka i takve stvari nasleđujete od roditelja. Ja sam, takođe, članica Sigurne ženske kuće već duži vremenski period i odazivam se svim humanitarnim akcijama sa zadovoljstvom. Dok sam organizovala ovaj humani događaj, shvatila sam da mnoge javne ličnosti nemaju sluha za učestvovanje u ovakvim ili sličnim akcijama . Razočarana sam u mnoge naše kreatore i pjevače. Vjerujem da će se ta situacija uskoro promijeniti – kaže Vukadinović za MNE magazin.

B.R.