Porto Novi
DRUŠTVO PREPORUKA

,,POKLAĆU VAS KAO ZEČEVE”: Kotoranku i njenu ćerku fizički napao komšija

Kotoranka Vesna Ćetković i njena ćerka pretrpjele su napad od strane komšije N.R., pri čemu su zadobile povrede, upućene su im i prijetnje, a čitav slučaj završio je pred tužilaštvom.

Nju je komšija napao 31. avgusta uveče, kada se vraćala sa posla. Prije toga, on je, kako ističe Ćetković, fizički napao njenu ćerku koja je sa drugaricom u stanu slušala muziku.

– U međuvremenu sam došla, ne znajući da je on već razbio grilje na našem stanu i uletio, imamo i snimak. Provalio je i ušao u sobu i dohvatio za kosu moju ćerku, a nakon toga je ona udarila dva puta o zid – kazala Ćetković, prenosi Portal Analitika, pozivajući se na TV E.

Nakon toga je napadač napravio krug oko zgrade, a potom je sačekao Vesnu Ćetković.

– Vrijeđao me je i psovao, rekao je zaklaću ti je kao zeca i u kesi ću ti je donijeti, poklaću vas kao zečeve – dodaje ona.

Kada ga je upitala šta to govori, uslijedilo je fizičko nasilje i nad njom.

– Udario je mnome o zid i od tada se više ničega ne sjećam. Bila sam u modricama, došla je poslije hitna i policija, a ja sam sve vrijeme bila u nesvijesti i u tom su me stanju prevezli u bolnicu – ističe dalje Ćetković.

Iz policije je uopšte nijesu ni pozvali nakon toga, već je samoinicijativno otišla da da izjavu i da podnese krivičnu prijavu.

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru formiralo je predmet, a tužilac je saopštio kako nije bilo zakonskih razloga za zadržavanje N.R.

Izvor: Portal Analitika/TV E