MODA PREPORUKA

DANILO KALEZIĆ ZA MNE MAGAZIN: Porto Montenegro je centar najbitnijih ivenata sezone

Senior PR, Communications & Events Manager  Porto Montenegra Danilo Kalezić danas je za MNE magazin prenio utiske sa IFF Porto Montenegro/Tivat 2023. 

–  Rami Al Ali je pokazao jednu bajku, jednu Pepeljugu, jednu princezu, fantastične, univerzalne komade koji su evergrin. Agata Ruiz de la Prada je, sa druge strane, potpuno promijenila žanr, prvi put u istoriji IFF-a vidjelo se da djevojke plešu na sceni, da imaju interakciju, spajanje ruku, što je bilo vrlo interesantno. Mislim da smo vrlo odgovorili na zadatak i izuzetno smo zadovoljni time kako je protekla prva noć kada je IFF u pitanju – rekao je Kalezić za MNE magazin.

Govorio je i o očekivanjima od večerašnjeg zatvaranja IFF-a.

– Večeras je Toni Vord, najveća, vjerovatno, zvijezda  koji zatvara ovogodišnji festival. Njegov rad izuzetno cijenim, dugo ga pratim. Mislim da je on jedan od deset najznačajnijih autora današnjice. On je lično tu. Ono što je vrlo važno jeste da  Tivat u ova tri dana festivala postane stjecište mode, modnih razgovora, saradnji, dogovora i svega onoga što nas čini onim što mi zaista jesmo, a to je centar najbitnijih ivenata sezone 2023 – rekao je Kalezić za MNE magazin.

B.R.

Foto: B. Šekularac