MODA PREPORUKA

MADRID: Kraljica Leticija oduševila stajlingom

Foto: Profimedia

Obožavamo elegantan, svevremeni stil kraljice Leticije! Svako njeno pojavljivanje u javnosti nova je prilika da nas modno inspiriše i da potražimo nove stilske ideje, posebno za one formalne, nešto svečanije događaje. Lijepa Španjolka sinoć je u društvu supruga, kralja Felipea, prisustvovala ceremoniji dodjele novinarskih nagrada u Madridu, a očekivano – bila je na visini zadatka.

Zanimljivo je da je i sama Leticija prije udaje za španskog kralja bila novinarka, pa nas ne čudi što je redovan gost na ovom tipu manifestacija. Ona, zaista, rijetko kada pravi modne greške, pa nas ni ovog puta nije razočarala u svedenom, ali veoma lijepom i privlačnom izdanju.

Foto: Profimedia

Slavna 50-godišnjakinja opredijelila se za dvodjelni, satenski set u prelijepoj svijetloj petrolejplavoj nijansi, a isti je sačinjen od lepršave suknje midi dužine koja nevjerovatno laska Leticijinoj vitkoj figuri i jednostavne bluze sa fazonskim detaljem na jednom ramenu.

Foto: Profimedia

Ona je ovo elegantno, delikatno izdanje upotpunila zlatnim Jimmy Choo sandalama sa kaišićima i zlatnom clutch torbicom, te efektnim, svjetlucavim visećim minđušama. Svoju dugu, gustu kosu uvila je u raskošne lokne, a preplanulo lice naglasila je sjenkom u svetlobraon boji i ružem u boji kože.

Izvor: Blic Žena