MODA PREPORUKA

NOVO LUKSUZNO MJESTO ZA DAME U PODGORICI: Otvoren salon ljepote ,,Jovana Mijović Beauty & PMU”

U podgoričkom Siti kvartu sinoć je otvoren salon ljepote ,, Jovana Mijović Beauty & PMU”. Tim povodom vlasnica Jovana Mijović, sertifikovana kozmetičarka koja je širom Evrope držala edukacije, priredila je event, ne krijući sreću jer je ostvarila svoj san.

-Više od deset godina se bavim ovim poslom, trajnom šminkom i drugim kozmetičkim tretmanima. Otvaranje sopstvenog salona je moj životni san koji se, zahvaljujući podršci supruga i porodice,  konačno ostvario. Karijeru sam započela u Srbiji, ali su me privatni razlozi doveli u Crnu Goru, tako da sada ovdje nastavljam posao.

This slideshow requires JavaScript.

Radim trajnu šminku, a radeći edukacije obišla sam cijeli Balkan i Evropu i htjela sam nešto slično da ponudim i ovdje. Želim da podstaknem djevojke koje su zainteresovane za ovu oblast da se edukuju jer se uvijek može naučiti nešto novo– kazala je Jovana podsjećajući da je prošle godine učestvovala na takmičenju WULOP EX YU Balkan i bila jedina prijavljena učesnica iz Crne Gore.

Sve dame biće u prilici da u ,,Jovana Mijović Beauty & PMU“ dobiju širok spektar usluga: trajna šminka, manikir, pedikir, depilacija, kao i da budu dio edukacija… Ono što ovaj salon čini posebnim je kvalitet boja koje se koriste u radu. To su potpuno prirodne boje koje su proizvodene  u  laboratoriji Savich u Srbiji i boje sa Adi Shendel akamedije  gdje je Jovana master trener.

Jovana smatra da se kvalitet trajne šminke ogleda u tome da izgleda prirodno i da bude urađena po najvišim standardima.

– Istakla bih tehniku Multi touch koju preferiram i koja je vezana za trajnu šminku, a radi se nožićima za microblading. Nemam informaciju da je još neko ovdje radi– objasnila se vlasnica salona. Ona je ukazala na činjenicu da su neke dame  ,,s razlogom,  skeptične kada je trajna šminka u pitanju”.

– Trajna šminka je danas dostupna mnogima, pa se dešavaju i propusti najčešće u dijelu edukacija koje se organizuju i sprovode pod upitnim okolnostima i uz učešće nedovoljno edukovanih predavača. Zato kao rezultat dobijemo različit kvalitet radova– kazala je Jovana.

U salonu su, osim prirodnih boja, u ponudi i drugi autentični proizvodi, koji su brend salona (maska za njegu usana, labelo, krema nakon tretmana trajne šminke, suva ulja za zanoktice) i koji su, takođe, na prirodnoj bazi.

This slideshow requires JavaScript.

Iako je salon opremljen najluksuznijom opremom, a kvalitet usluge garantovan kvalitetom proizvoda i Jovaninim umijećem, cijene će biti prilagođene tržištu Crne Gore.

,,Jovana Mijović Beauty & PMU” se nalazi u novom Siti kvartu ( ul. Aleksandra Divajina bb). Kontakt telefon za rezervacije 069 322 332.

PR

Foto: B. Šekularac