Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

RED BULL SOUNDCLASH KARAOKE IZAZOV: Pjevaj sa Lepom Brenom i Senidom

Do 27. maja, najhrabriji fanovi Lepe Brene i Senide imaće priliku da na TikTok-u i Instagram-u zapjevaju sa zvijezdama prvog srpskog Red Bull SoundClash-a i osvoje sjajne nagrade!

RedBull SoundClash je događaj pun uzbuđenja i izazova, a sada nam stiže još jedno. Do 27. maja fanovi Lepe Brene i Senide moći će da se oprobaju (preciznije, da oprobaju svoje glasne žice) u jedinstvenom digitalnom izazovu i dobiju šansu da nastupaju uživo i osvoje karte, vrijedne poklone i jedinstveno VIP Red Bull SoundClash iskustvo!

Svi negdje moraju da počnu, zašto to ne bi bilo na TikTok-u i Instagram-u? Red Bull je zajedno sa Lepom Brenom i Senidom odlučio da da kriiila neafirmisanim pjevačima i pruži im nezaboravno iskustvo. Sve do 27. maja pjevači i pjevačice širom regiona moći će da pokažu svoj talenat, a najbolji od najboljih iz svih zemalja učesnica – Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije i Bugarske imaće priliku da da Red Bull SoundClash iskuse na poseban, ekskluzivan način. 

Kako da učestvuješ?

  1. Na TikTok i Instagram nalozima Lepe Brene i Senide pronađi video snimke sa heštegom #teambrena ili #teamsenidah
  2. Snimi duet (remix na instagramu) u kom pjevaš svoje i zajedničke djelove pjesme
  3. Objavi ga na svom TikTok ili Instagram nalogu uz #redbullsoundclash, #teambrena ili #teamsenidah i taguj @redbullrs i @redbullcg

Pobjednik/ca će imati priliku da se pred događaj druži sa pjevačicama i prati njihov muzički okršaj 2. juna uz posebne pogodnosti.

Ne propusti priliku da svojim glasom pobijediš i osvojiš nezaboravno iskustvo sa Lepom Brenom i Senidom koje ćeš pamtiti kroz čitav život!

Sve informacije o nagradnom konkursu dostupne su na sajtu RedBull.com, a ulaznice za događaj dostupne su putem Cooltix platforme i na svim Tickets.rs i Gigstix prodajnim mjestima.