Porto Novi
MAGAZIN PREPORUKA

MEDIJI: Rođendansko slavlje Mag i EL radija

Mag radio, najbolji narodni radio koji posluje u okviru medijske kompanije ,,Oki Air Broadcasting”, proslavlja svoj šesti rođendan i to baš na dan od posebnog značaja za Crnu Goru, Dan nezavisnosti, kazali su iz radija.

Osim toga u okviru ove medijske kompanije posluje i EL radio sa najboljom stranom muzikom, koji je za kratko vrijeme postao prepoznatlijv i omiljen slušaocima u Podgorici, a koji na isti dan slavi svoj drugi rođendan.

– Mag radio postao je omiljeni radio i slušaju ga sa istim uživanjem sve generacije. Njeguje lijepu narodnu muziku, sa radija svakodnevno mogu čuti kvalitetne narodne pjesme, uz koje pjevaju i raduju se svi, od najmlađih do najstarijih slušalaca. Magični radio dobra je navika i prijatelj bez koga se ne može zamisliti nijedan dan, uz voditeljski trio koji čine: Maja Radoman, Dijana Vukčević i Ćetko Radulović sa radija se svakodnevno širi dobro raspoloženje i najbolja energija – poručuju iz Mag radija.

Mag radio emituje program sa frekvencija 90.7 u Podgorici, Danilovgradu i Tuzima, 90.0 u Budvi, i 106.3 u Nikšiću.

Posredstvom web stranice magradio.me dostupan je i slušaocima širom Crne Gore i svijeta, a uskoro će se čuti i u još nekim gradovima u zemlji.