MAGAZIN PREPORUKA

Proljećno čišćenje doma ove godine će biti pristupačnije uz Samsung uređaje

Ovogodišnje proljećno čišćenje biće još ugodnije i povoljnije jer je Samsung pripremio posebnu ponudu kojom možete ostvariti do 30% popusta prilikom kupovine odabranih modela usisavača, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša,  kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i mašina za pranje suđa.

Usisajte sve – čak i loš vazduh

Za efikasno usisavanje tu je moćni usisavač Bespoke Jet s kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna stanica za čišćenje All-in-One automatski prazni prostor za zadržavanje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Model Bespoke Jet opremljen je naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije. Ovaj motor stvara nevjerovatnu snagu usisavanja. Postiže brzinu do 135.000 obrtaja u minutu, što je znatno bolje od najveće brzine prethodnog modela od 110.000 obrtaja u minutu.

Usisavanje možete učiniti još lakšim uz Samsung robotski usisivač koji pametno čisti dom prepoznavanjem predmeta. Jet Bot je prvi robotski usisavač na svijetu koji pokreće Intel AI. Može prepoznati i klasifikovati razne predmete i na taj način čistiti u blizini uređaja, namještaja ili drugih prepreka. Takođe može prepoznati je li predmet lomljiv i izbjeći predmete koji su identifikovani kao opasni.

Operite sve – čak i zaboravljene čarape

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu zimsku, koju odlažemo, tako i onu laganiju koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung mašina za pranje veša pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™tehnologiju. Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja efikasnosti. Tu su i praktična Add Wash vrata, koja vam omogućuju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tokom samog pranja. Mašina s higijenskom parom takođe uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena. 
Za savršenu njegu rublja potrebna nam je i mašina za sušenje veša koja nježno suši odjeću, ne oštećuje je i osigurava da nakon sušenja nije potrebno peglanje.

Posebna proljećna ponuda s velikim popustima
Kombinacijom odabranih uređaja vaš dom će zablistati u proljeće. Samsung je pripremio izvrsne popuste za odabrane modele usisavača, mašina za pranje i sušenje veša i mašina za pranje suđa. Istovremeno, možete osigurati još 3 ili 5 godina garancije za odabrane uređaje. Akcija traje od 20. marta do 30. aprila 2023. ili do isteka zaliha. Za više informacija posjetite link.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformativnim idejama i tehnologijama. Kompanija  redefiniše svijet pametnih televizora, pametnih telefona, prijenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sustava i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.

PR