MODA SLAJDER

FOTO PRIČA: Izbor za Miss Crne Gore

Dvadesetdvogodišnja Kotoranka Anđela Vukadinović proglašena je sinoć za Miss Crne Gore.
Kako je za MNE magazin rekla PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić, Vukadinović će predstavljati našu zemlju na Izboru za Miss svijeta koji će, prvi put u 71 godinu dugoj istoriji takmičenja biti održan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
O Vukadinović je sinoć, kroz kratke biografije finalistkinja, rečeno da završava Ekonomski fakultet. 
– Bavi se modelingom, fotografijom, slikanjem i jedrenjem I  humanitarnim radom u Sigurnoj ženskoj kući. Sebe opisuje kao ,,sanjarku koja nikada ne odustaje”, citirajući tako Nelsona Mandelu. Nesalomljivi je optimista i izuzetno kreativna osoba. Njene vrline su prilagodljivost, timski rad i planiranje životnih poteza – navela je voditeljka Tea Babić kratku biografiju Anđele Vukadinović.
Vukadinović je za MNE magazin, nakon Izbora rekla da se osjeća predivno, da bi željela da upiše još jedan fakultet, da će Crnu Goru predstaviti kroz običaje, tradiciju i kulturu, a da joj je životni moto ,,Ako jako vjerujemo u nešto, sigurna sam da to možemo i da ostvarimo”.

This slideshow requires JavaScript.

Dodala je za MNE magazin da će se na Izboru za Miss svijeta u dijelu talenat predstaviti glumom ili plesom.
Petnaestočlani žiri činili su potpredsjednik opštine Tivat dr Andrija Petković, istoričarka umjetnosti i modna dizajnerka Anastazija Miranović, direktor programa Radio i televizije Crne Gore Mitar Rakčević, generalni menadžer hotela Regent Kai Dikman, Miss Crne Gore i PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Radonjić, izvršni direktor hotela Splendido Miro Đurković, direktorica redakcije dnevnih novina Dan Slavica Jovanović, vlasnik Sleen Exclusivea Podgorica, zatim prvak Evrope i svijeta u boksu Predrag Radošević, modni dizajner Mladen Milivojević Baron, voditeljka Televizije Vojvodina Ena Popov, pjevačica Monika Knezović, predsjednik kompanije Salon Prive Hon Kong Jong i predsjednica kompanije Miss YU Vesna de Vinča.
Prva pratilja je Katarina Lukovac, a druga Maša Žugić.
Sami program otvoren je izlaskom finalistkinja u, kako su kasnije objasnili voditelji Sabrija Vulić i Tea Babić, odjevnim kombinacijama koje su predstavljale vrijeme budućnosti, sajber vrijeme, vrijeme kompjutera i društvenih mreža, satelita i putovanja u neizvjesnost. Vulić je podsjetio da finalistkinje pripadaju Z generaciji, rođenoj oko dvijehiljadite godine, sa potpuno novim principima komunikacije i odrastanja.
Nakon toga, nastupila je hrvatska violončelistkinja Ana Rucner sa obradom pjesme Mire Škorić ,,Strah od ljubavi”, za šta je dobila gromoglasan i dug aplauz.

This slideshow requires JavaScript.

Finalistkinje su prošetale pistom dok su voditelji svaku od njih predstavljali kroz biografiju. 
Tea Babić podsjetila je da se Izbor za Miss Crne Gore održava pod sloganom ,,Ljepota sa smislom”. 
– To podrazumijeva, prije svega, obrazovanje – kazala je Babić.
Predsjednica agencije Miss Monte Vesna de Vinča uručila je stipendiju UDG-a Danilovgrađanki Ines Vučinić. Vučinić je bila izbor profesorskog žirija. Ona je istakla da joj je bio san da pohađa UDG.
Crnogorski pjevač Dino Beharović otpjevao je numeru ,,Da ne čuje zlo”, a Monika Knezović ,,Molekul”.
Djevojke su se predstavile u narodnim nošnjama, a onda je publika saznala i ko je u žiriju, da bi nakon toga uslijedile pjesme Dina Beharovića ,,Volim te bolesno”, ,,Naš svijet” Monike Knezović i ,,Bijeli anđeo” Ane Rucner.

This slideshow requires JavaScript.

Predsjednik novinarskog žirija Božo Dobriša saopštio je ocjenu žirija – Miss fotogeničnosti je Anđela Vukadinović. Priznanje za Miss šarma Anastasiji Dragović uručila je šarmantna Ana Rucner.
Saopšten je i ,,top pet”, a to su bile Anastasija Dragović, Maša Žugić, Monika Radović, Katarina Lukovac i Anđela Vukadinović.
U finalu je bilo 12 djevojaka – Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović.
B.R.
Foto: Boris Šekularac

One Response to FOTO PRIČA: Izbor za Miss Crne Gore