MODA PREPORUKA

DŽEPNA VENERA HOLIVUDA: Eva Longoria Baston oduševila izgledom

Foto: Profimedia

Kada je svaki detalj stajlinga savršeno odabrana i ukombinovan bez greške, dobije se modno izdanje koje alarmira modnu javnost čak i bez obzira na to ko ga nosi. A ukoliko ga ponese Eva Longorija Baston, to bude dodatno primijećeno.

Glumica i producentkinja gostovala je sinoć u emisiji Stivena Kolberta. Dočekali su je brojni fotografi ispred njujorškog studija, pozdravila ih je osmjehom, i obradovala fanove još jednom blistavom odjevnom kombinacijom.

Haljinu na njoj krasi dekolte, koje opisuju dvije riječi: prava mjera. Ko želi, može da nosi i naglašenije dekolte, ali se ovakav izrez sjajno uklapa sa ostatkom odjeće: raziganim krojem i diskretnim naborima.

Duži dio haljine u crnoj boji pomalo je neočekivan detalj, ali zaslužan je što se ova haljina izdvaja u moru uniformisanih modnih izbora. Materijal je posebna priča i njegova raskoš dolazi do izražaja na svakoj slici, a kroj je takav da se zanosna figura Eve Longorije Baston ističe na baš lijep način.

Cipele od providnog materijala odlično se slažu sa materijalom haljine, a frizer i šminker takođe mogu da budu zadovoljni jer su obavili sjajan posao.

Izvor: Blic Žena