ART PREPORUKA

VIDEO: Nika Turković predstavila emotivnu baladu ,,Sam(a)”

Screenshot

Hrvatska pjevačica Nika Turković pomjera granice odvažnim spotom za svoju najintimniju pjesmu do sada – “Sam(a)”, navodi se u saopštenju Aquarius Recordsa.
Nika je nedavno objavila debitantski album ,,11” i mahom osvojila publiku i kritiku.
Vizionarski spot za pjesmu ,,Sam(a)” je takođe u etru, a pjesma nosi hrabru poruku ljubavi prema sebi i emancipaciji.
– ,,Sam(a)” je moja najveća pjesma do sada, za koju sam od početka znala da će morati dobiti spot. Imala sam ideju scenarija koji zapravo opisuje neke glavne stadijume tugovanja i puštanja toga svega iz sebe/ svog života, pa je tako ovaj put spot, uz Luku Sepčića dobio i dašak mog režiranja, u čemu sam se prvi put nekako vrlo amaterski okušala. Više sam raspisala svoju viziju, koju je Luka onda pretočio u sve što sam ikad zamislila. Mislim da su SESTRICE ovoga puta napravile nešto meni najljepše do sada i nekako mi to sve skupa savršeno zatvara ovu cjelinu koju nosi album ,,11” – kaže Nika.
Luka Sepčić zahvalio je mladoj pjevačici.
– Idejno hvala Niki na ovoj najvećoj, najintimnijoj, najranjivijoj i strašno hrabroj pjesmi koja otkriva sve. Potrebna je ogromna količina sirovog povjerenja za iznijeti tako nešto i prepustiti se, uprkos dugogodišnjoj saradnji, u vizualni ,,catch me if I fall”, nakon što smo zajedno kopali po njenoj duši i stvorili koncept koji metaforički katarzično prikazuje procvat – dodao je Sepčić.